Ay p*rno dizisi çekmişler onu bilerek izle 😂😂😂@Alemdar sözümü tutacağım. Yarına izlerim bölümü bugün bir kısmına baktım ama tamamına yarın iş sonrası bakmayı düşünüyorum.
Bu akşam yayınlanan bölüm yerine ilk bölümü yada ikinci bölümü izleyebilirsin.@Alemdar sözümü tutacağım. Yarına izlerim bölümü bugün bir kısmına baktım ama tamamına yarın iş sonrası bakmayı düşünüyorum.
O zaman bana başka bölüm önerAy p*rno dizisi çekmişler onu bilerek izle 😂😂😂
Bu akşamki bölümden jet hızı ile soğudum yukardaki detay sonrasıBu akşam yayınlanan bölüm yerine ilk bölümü yada ikinci bölümü izleyebilirsin.
Sen en azından bölümden soğumuşsun ben diziden soğudum. Çalı Yapkını'na laf ede ede başımıza geldi.Bu akşamki bölümden jet hızı ile soğudum yukardaki detay sonrası
Bozulmayan nadir diziler oldu, onlarda uzatmadan final oldularSen en azından bölümden soğumuşsun ben diziden soğudum. Çalı Yapkını'na laf ede ede başımıza geldi.
Yakın zamanda yayınlanan dizilere bir baktım da ikinci sezonda bozmayan bir tane bile yok. Türk dizileri kesinlikle tek sezonluk olmalı.Bozulmayan nadir diziler oldu, onlarda uzatmadan final oldular
bu dizi 35 bölüm olmuş normal o zaman bozması
Teşkilat’a baktım. Çok iyiydi ama aksiyonu fazla devam etmeyeceğim.Yakın zamanda yayınlanan dizilere bir baktım da ikinci sezonda bozmayan bir tane bile yok. Türk dizileri kesinlikle tek sezonluk olmalı.