Pt 1 kuşağında yer alıyor, maç iyi giderse geçemeyebilir ama yine de iyi oranlar alır.Maç biraz sönük geçti başları ondan reyting etkilemis olabilirm fena değil reytingi. bakalim bugün Fener maçı kaç alacak
Pt 1 kuşağında yer alıyor, maç iyi giderse geçemeyebilir ama yine de iyi oranlar alır.Maç biraz sönük geçti başları ondan reyting etkilemis olabilirm fena değil reytingi. bakalim bugün Fener maçı kaç alacak
Bakalim. Fenerli olarak her yerde yarisiriz ya. En kötü 22.00 da Beşiktaş maçı var reyting de orda da kapısırizPt 1 kuşağında yer alıyor, maç iyi giderse geçemeyebilir ama yine de iyi oranlar alır.
Eskiden anlık reyting ile ölçülüyordu.Bakalim. Fenerli olarak her yerde yarisiriz ya. En kötü 22.00 da Beşiktaş maçı var reyting de orda da kapısıriz
+ Hande DoğandemirEngin bir diziye girdiyse o dizi final yoluna girmiş demektir. Aynısı Naz Elmas ve Gizem Karaca içinde geçerli. Bu üçlüden birisi izlediğin diziye sonradan girdiyse, o diziyi izlemeyi bırakabilirsin. Çünkü bitecektir.
Saçma sapan uyarlama diziler izliyorsalar ne yapalım.Sandıklara atılan engin oğlanla Serkay oğlanı bir tek @serhatt ile @Emre Ozansoy izlemiş yazık be
Bizim maça baktın mı?Sandık Kokusunun bir önceki bölümüne baktım, beğenmedim.
Hayır. Ben daha yeni işten gelmiştim.Bizim maça baktın mı?
6 haftaya biter. Bu sezon izleme. Hiç gerek yok. 😅Sandık Kokusunun bir önceki bölümüne baktım, beğenmedim.