Yoo ben hiç izlemedim bu diziyi.Sandıklara atılan engin oğlanla Serkay oğlanı bir tek @serhatt ile @Emre Ozansoy izlemiş yazık be
Yoo ben hiç izlemedim bu diziyi.Sandıklara atılan engin oğlanla Serkay oğlanı bir tek @serhatt ile @Emre Ozansoy izlemiş yazık be
Normal grup maçı. Gruptan çıkarlarsa rahatlıkla 15i görür Galatasaray ve FenerbahçeMaç düşük gelmiş biraz bence. En azından 13-14 bekliyordum ama saatinin biraz geç olması da etken bence. 21.00 gibi başlasa daha fazla izlenirdi.
Her dediğinde haklısın reisLeyla maça rağmen düşmediğine göre bundan sonra ona daha bir şey olmaz. Sezon sonunu görecek kitlesi oldu diyebilirim. Diğer iki diziyle de en geç Ekim sonu vedalaşırız.
Birsen ablama şikayet edicem seni @Aserat
El hareketi çekiyorum.Birsen ablama şikayet edicem seni @Aserat
Instagram’da çekerim.
KorkakInstagram’da çekerim.
Akıllıyım, senin tuzaklarına düşmeyecek kadar.Korkak
Engin bir diziye girdiyse o dizi final yoluna girmiş demektir. Aynısı Naz Elmas ve Gizem Karaca içinde geçerli. Bu üçlüden birisi izlediğin diziye sonradan girdiyse, o diziyi izlemeyi bırakabilirsin. Çünkü bitecektir.Sandıklara atılan engin oğlanla Serkay oğlanı bir tek @serhatt ile @Emre Ozansoy izlemiş yazık be
Bizi konuya çağırıyorsun da hani gerekçen nerde?
Senin adını duyunca çekindi 12.melunBizi konuya çağırıyorsun da hani gerekçen nerde?
Ya yürü git işine çekinecekmişim ben kimseden çekinmem.
Oturma organından uydurmaya çalışıyor.Bizi konuya çağırıyorsun da hani gerekçen nerde?
Benden çekinmesi gereken tek kişi sensin tatlım.
Totomla çarpsam uçar gidersin beBenden çekinmesi gereken tek kişi sensin tatlım.
Çok güvenme ona. Neticede karşındaki kişi benim.Totomla çarpsam uçar gidersin be
Totomla çarpsam uçar gidersin be
Toto ya kamyon kasası muamelesi yapıyor.Çok güvenme ona. Neticede karşındaki kişi benim.
Maç biraz sönük geçti başları ondan reyting etkilemis olabilirm fena değil reytingi. bakalim bugün Fener maçı kaç alacak