AVM'de Çıplak Gezdi, Kimse Farketmedi!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,898
Puanı
1,061
Amerika'lı manken Maria Luciotti bir sosyal deney için üstünü boyatıp çıplak şekilde bir alışveriş merkezinde uzun süre dolaştı.

Mağazada alışveriş yapan mankenin çıplak olduğunu görenlerin çoğu anlayamadı. Olayı anlayan bazı kadınlar ise şaşkınlıkla güzel mankeni seyretti. İşte o çılgın sosyal deneyden fotoğraflar:

728xauto.jpg

728xauto.jpg

728xauto.jpg

728xauto.jpg

728xauto.png

728xauto.jpg

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Kadın kıyafetsiz ama kıyafetli birçok kadından daha kıyafetli duruyor :F :F valla altındakini kot pantolon sanmıştım ama meğersem o da boyamaymış :F :F @Çiğdem-
Ne güzel yabancı ülke de ,Kadınlar fark edip seyretmiş :A Bizim türk erkekleri gibi değil yabancı erkekler . Bunu test etmişler bence :bhr: Ama Kadının hemcinsleri yiyecek gibi bakıyorlar yabancılar da hemcinslere dikkat etmek gerekliymiş demek :A :A :A @Harunnn60 @sokak sanati @Yiğitt @XanTier @S.G.A.T. @mrt-06

(Olayı anlayan bazı kadınlar ise şaşkınlıkla güzel mankeni seyretti.)
728xauto.png

• Beğendim
Ne güzel yabancı ülke de ,Kadınlar fark edip seyretmiş :A Bizim türk erkekleri gibi değil yabancı erkekler . Bunu test etmişler bence :bhr: Ama Kadının hemcinsleri yiyecek gibi bakıyorlar yabancılar da hemcinslere dikkat etmek gerekliymiş demek :A :A :A @Harunnn60 @sokak sanati @Yiğitt @XanTier @S.G.A.T. @mrt-06

(Olayı anlayan bazı kadınlar ise şaşkınlıkla güzel mankeni seyretti.)
728xauto.png
Bir şey diyecektim de neyse :F Bakışlar her şeyi anlatıyor :A

• Beğendim
Kadının iç çamaşiri varmiş ki:( okurken heycanlandım ama videosunu izleyince tüm hevesim kaçti. Yürüyüşü neden böyle tuhaf:X Yürüyüşünü sizde izleyin diye videoyu paylaşayım :A

İşin gücün yok buluyorsun konuları gece gece nerden aklına geliyor:F

Aştık artık onları:)
Geceninn 4ünde ne işim olacak. Geziyorum öyle. Sama sapan youtube videolarındansa buranın arşivi daha çok sarıyor. Ama çoğu konu silinmiş. :( @bazinga sunucu parasını zamanında ödemiyor galiba :X