şarkı sözleri aklındaysa burdan paylaşamazmısın şarkı sözlerini görsek mahsunmu şansını tepmiş yoksa açmaması iyimi olmuş anlardıkBence menajer açmamıştır bile maili
Araştırmadım. Çocuktum o sıralar.
şarkı sözleri aklındaysa burdan paylaşamazmısın şarkı sözlerini görsek mahsunmu şansını tepmiş yoksa açmaması iyimi olmuş anlardıkBence menajer açmamıştır bile maili
Ben prensiplerim gereği bir yapımı başından sonuna kadar izlemeyi tercih ediyorum öyle baştan 1 bölüm ortadan 1 bölüm bana uymuyor maalesefBence menajer açmamıştır bile maili
------
Ah sizin o prensipler (anlarsın)
YouTube’da her sezonun ilk bölümleri var. Onlara bak
Ütüne konarsınızşarkı sözleri aklındaysa burdan paylaşamazmısın şarkı sözlerini görsek mahsunmu şansını tepmiş yoksa açmaması iyimi olmuş anlardık
bana özelden gönder ben bir inceleyeyim sana söz kapmam şarkıyıÜtüne konarsınız
Ya şimdi bende melodisi ile olan bir şarkım var. Onumu yollamıştım hatırlamıyorum ama benim 3 şarkım var. Birini unutmuş olabilirim. Not etmemişim bir yerlere. Eskileri yok oldu taşınırken
Söylemesi ayıp gönder o zaman bir viski görelim ne kadar comertsin diyeceğim de dilenci değilim. Zaten sen alkol de sevmezsinŞey, ben zaten zenginim söylemesi ayıp
Forumdan para almıyorum. Ben alsaydım bir kuruşunu harcamazdım o ayrı forumda film etkinliği vardı, birinci olup 1 aylık blutv üyeliği almıştım. @Bully e hediye etmiştim. Benim prensibim kazanılan şeyleri kendime harcamıyorum (reelde olan şeyler değil )
Evet, melezce bir kelimedirbana özelden gönder ben bir inceleyeyim sana söz kapmam şarkıyı
bu arada ütüne konarsınız güzel bir sözmüş sanırım isveç türkçesi
Aynen sevmem. Sigara bile satın almışlığım yokSöylemesi ayıp gönder o zaman bir viski görelim ne kadar comertsin diyeceğim de dilenci değilim. Zaten sen alkol de sevmezsin
sevmeye sevmez ama arkadaşlarından bir viski esirgeyecek kadar pinti ve cimri değildir @Dosi kendisini yakınen tanırım görümcem diye demiyorum kendisi eşi bulunmaz bir insandır adres ver yarın kasa dolusu viski şişesi kapında olurSöylemesi ayıp gönder o zaman bir viski görelim ne kadar comertsin diyeceğim de dilenci değilim. Zaten sen alkol de sevmezsin
ne anladıkki o işten demeyeceğim biz var olanla yetinmesini biliriz bugün kapının tek kanadı açılır yarın diğer kanatta açılır elbet acelesi yokEvet, melezce bir kelimedir
Özel demişken, o DM’ye kilit vurayımda mesaj yazmayasın seni takip etmediğim için yeni konuşma kutusu açma şansın yok
------
Aynen sevmem. Sigara bile satın almışlığım yok
Paramı doğru yerlere dağıtırım ben
Gurbetteki tanıdıklarımin cebinde hel akrep varEvet, melezce bir kelimedir
Özel demişken, o DM’ye kilit vurayımda mesaj yazmayasın seni takip etmediğim için yeni konuşma kutusu açma şansın yok
------
Aynen sevmem. Sigara bile satın almışlığım yok
Paramı doğru yerlere dağıtırım ben
Nasıl görümcem oluyor ya. Onunda eltisisin o zaman sen. Yani demek oluyor ki gelin olmuşsun gidiyorsun ;Fsevmeye sevmez ama arkadaşlarından bir viski esirgeyecek kadar pinti ve cimri değildir @Dosi kendisini yakınen tanırım görümcem diye demiyorum kendisi eşi bulunmaz bir insandır adres ver yarın kasa dolusu viski şişesi kapında olur
------
ne anladıkki o işten demeyeceğim biz var olanla yetinmesini biliriz bugün kapının tek kanadı açılır yarın diğer kanatta açılır elbet acelesi yok
ama lafa gelince çok bonkörler sözüm meclisten dışarı veya içeri farketmezGurbetteki tanıdıklarımin cebinde hel akrep var
Dosi comertim dedi ya. Sende görürsün umarım bir günama lafa gelince çok bonkörler sözüm meclisten dışarı veya içeri farketmez
viski gelince haber ver şimdi böyle demelere inanmıyorumDosi comertim dedi ya. Sende görürsün umarım bir gün
Haber veremem muhtemelen beleş diye hepsini içmeyi denerimviski gelince haber ver şimdi böyle demelere inanmıyorum
Adamlar kolay para kazanmıyor ayrıca hangi akrabaya yetiştirecekler her şeyiGurbetteki tanıdıklarımin cebinde hel akrep var
------
Nasıl görümcem oluyor ya. Onunda eltisisin o zaman sen. Yani demek oluyor ki gelin olmuşsun gidiyorsun ;F
Eskiden nerdeyse herkese hediye götürürdüm ama hiç hediye görmedik. Şildi belli başlı isimlere götürüyorum.Dosi comertim dedi ya. Sende görürsün umarım bir gün
Şahsen ben yaptıklarının karşılığını güzel bir hediye olarak almayı yeğlerimAdamlar kolay para kazanmıyor ayrıca hangi akrabaya yetiştirecekler her şeyi
Eskiden nerdeyse herkese hediye götürürdüm ama hiç hediye görmedik. Şildi belli başlı isimlere götürüyorum.
Yapılan yardımlar söylenmemeli ama yapılıyor bazı şeyler. Dua olarak geri döndüğüne inanıyorum çünkü ben bir kaç kez ölümden döndüm. Şanslı oluşumu aldığım dualara bağlıyorum.
kız orda hayatında bir dram anlatıyor bizimki hala menfaat peşinde yuh yaniŞahsen ben yaptıklarının karşılığını güzel bir hediye olarak almayı yeğlerim
Geçmiş olsun tabi yaşanmışlık var.
yapılan iyiliklerin bir şekilde dönüş yaptığına ben pek inanmıyorum en azından bende öyle olmadı ama öyle düşünenede hak veririm herkesin yaşadığı şeyler farklıAdamlar kolay para kazanmıyor ayrıca hangi akrabaya yetiştirecekler her şeyi
Eskiden nerdeyse herkese hediye götürürdüm ama hiç hediye görmedik. Şildi belli başlı isimlere götürüyorum.
Yapılan yardımlar söylenmemeli ama yapılıyor bazı şeyler. Dua olarak geri döndüğüne inanıyorum çünkü ben bir kaç kez ölümden döndüm. Şanslı oluşumu aldığım dualara bağlıyorum.
Bende zorlu kosullarda büyüdüm herkes menfaat peşinde hayat şartları. Ama bu menfaat değil yaptıklarının karşılığı hatta hakkınkız orda hayatında bir dram anlatıyor bizimki hala menfaat peşinde yuh yani
aslında dediğinde haklısın yaptığın iyiliklerin en azından onda biri, sana somut olarak dönüş yapsa en azından kendini tekrar iyilik yapmaya teşvik edersin şarj olmak gibiBende zorlu kosullarda büyüdüm herkes menfaat peşinde hayat şartları. Ama bu menfaat değil yaptıklarının karşılığı hatta hakkın
Aynen öyle. Bazen diyorlar iyilik yap denize at diye bir bakıyorsun denizi ariyorsun yalnız kalınca telefonu açmıyor arkadaşlarıylaymışaslında dediğinde haklısın yaptığın iyiliklerin en azından onda biri, sana somut olarak dönüş yapsa en azından kendini tekrar iyilik yapmaya teşvik edersin şarj olmak gibi
hiç dönüş olmayınca insanda tekrar iyilik yapacak istek kalmıyor
yaa işte sonrada diyorsun iyiliği denize atacağıma zamanında o iyiliklerin yerine bir kazık alıp denize ç.ksaydım keşkeAynen öyle. Bazen diyorlar iyilik yap denize at diye bir bakıyorsun denizi ariyorsun yalnız kalınca telefonu açmıyor arkadaşlarıylaymış
Ahh ahh keşke senin dediğin gibi toz pembe olsayaa işte sonrada diyorsun iyiliği denize atacağıma zamanında o iyiliklerin yerine bir kazık alıp denize ç.ksaydım keşke
tabi burda deniz polisiye dizilerindeki jane doe veya john doe karakterleri gibi herhangi belirli kişiden bahsetmiyoruz