Sende mi yataktan cikmayarak işaretledintaklitler asıllarını yaşatır datlum
Sende mi yataktan cikmayarak işaretledintaklitler asıllarını yaşatır datlum
ay hoşttt be çakma hatun seniİnsanın kendini bilmesi ne güzel aferin sana TAKLİT.
------
Orası bana kalsın, mahrem.
Mahremi mi var ya surda emre sen ben neyse beni çıkarınİnsanın kendini bilmesi ne güzel aferin sana TAKLİT.
------
Orası bana kalsın, mahrem.
diğer (!) dedimSende mi yataktan cikmayarak işaretledin
Günlük morarmanı da yaşadığına göre çekilebilirsin ayak altından.ay hoşttt be çakma hatun seni
etki etmez yağlarım korur beni senin moraracak yerin olmamasına üzülüyorum full iskeletsin yazık sanaGünlük morarmanı da yaşadığına göre çekilebilirsin ayak altından.
Dur şimdi Tekin, 17 yaşa mı yoksa 32 göremi cevap verecek.. Ona karar versin 🤪🤪
Diğer neymiş peki hayal gücü fantazi merak ettik burda 20 kişidiğer (!) dedim
49 yaşa göre cevap verir muhtemelen hatta cevaptan kaçar hattaDur şimdi Tekin, 17 yaşa mı yoksa 32 göremi cevap verecek.. Ona karar versin 🤪🤪
Ahh zavallım morartılmayı bununla bağdaştırıyor, durumun günden güne vehametini arttırıyor acil şifalar.etki etmez yağlarım korur beni senin moraracak yerin olmamasına üzülüyorum full iskeletsin yazık sana
Senin hayali morartmalarına cevap bu ka bendeAhh zavallım morartılmayı bununla bağdaştırıyor, durumun günden güne vehametini arttırıyor acil şifalar.
En çok işaretlenen yataktan cikmayarak olmuş. Ben herkesin öpülerek uyandırılmasi kanısındayım direk moral motive olurdu çünkü ama halk neyi istiyorsa oYataktan çıkmayarak uygundur
Öpecek insanımız yokEn çok işaretlenen yataktan cikmayarak olmuş. Ben herkesin öpülerek uyandırılmasi kanısındayım direk moral motive olurdu çünkü ama halk neyi istiyorsa o
Senin hayali morartmalarına cevap bu ka bende
Bu adamın oyunculukla senin hayallerin kalitesi ölümüne kapışır
Olur umarım en yakın zamandaÖpecek insanımız yok
Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin tatlım, malamat oluşlarını.Bu adamın oyunculukla senin hayallerin kalitesi ölümüne kapışır Ekli dosyayı görüntüle 129477
burda asıl kim taklit kim ama sanırım bu soruyu kime sorsan asılın kendisi olduğunu söyleyecektir en iyisi soruyu sormamış olayımtaklitler asıllarını yaşatır datlum
bir kedi besle en azından öperek uyandıracaktır sabahlarıÖpecek insanımız yok
Sen nerden biliyorsun kedilerin öperek uyandırdığıni. Kedin mi var?burda asıl kim taklit kim ama sanırım bu soruyu kime sorsan asılın kendisi olduğunu söyleyecektir en iyisi soruyu sormamış olayım
------
bir kedi besle en azından öperek uyandıracaktır sabahları
eskiden vardı bir tane sabahları gelip öpmezdide kafama otururdu sanırım onların öpme şekli böyleSen nerden biliyorsun kedilerin öperek uyandırdığıni. Kedin mi var?