YS Halkın Polisi 486.Bölüm

Keith Long

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
52,084
Reaksiyon puanı
30,124
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Yapım şirketi
Alder Ve Yenisu media
### Halkın Polisi - 486. Bölüm







1. **Mekanizmin Tehlikeli Planları:** Mekanik ses, Tevfik Vuralı ve Başsavcı Polat’ın yakalanacağını anlayınca Nehir ve Tarık’ın serbest olduğunu fark eder. Ancak Muzaffer, rahat durmaz ve yeni bir plan yapar. Muzaffer’in sevgilisi, onun tüm sırlarını öğrenir ve polis olduğunu gizler.



2. **Muzaffer’in Sevgilisiyle Çatışma:** Muzaffer, sevgilisinin polis olduğunu bilmemektedir. Sevgilisi, Muzaffer’in planlarını öğrenince gerilim tırmanır. Muzaffer, sevgilisinin ihanetine karşı sinirlenir ve silahını çeker. Sevgilisi, Muzaffer’e karşı durarak onun planlarını bozmaya çalışır.



3. **Ali Ozan ve Ekibinin Müdahalesi:** Emniyet Müdürü Ali Ozan ve ekibi, Pelin Müdür ile birlikte Muzaffer’i yakalar. Muzaffer çatışmada vurulur ve yakalanır. Bu sırada, Başsavcı Polat, kafasından vurulacak şekilde gözetlenmektedir ve sinirlenir.



4. **Savcı Sevcan’ın Serbest Kalması:** Savcı Sevcan serbest kalırken, Müşteşar Müge’nin intikamını almaya çalışır. Emre Amir ve Ramiz arasında gergin bir yüzleşme yaşanır. Ramiz, Başsavcı Polat’ın kendisine tuzak kurup kurmadığını sorgular.



5. **Tehlikeli Planın Sonuçları:** Muzaffer’in sevgilisinin en iyi arkadaşı, uyuşturucu mafyası ve fuhuşla bağlantılıdır. Tevfik Vuralı’nın oteline baskın düzenlenir. Mekanik ses, şekerin içine yerleştirilen bombaların detaylarını açıklar. 10 şekerli çay, bombalı şekerlerle hazırlanır ve patlatılır. İstanbul Boğazı’ndaki bir feribot hedef alınır. Tevfik Vuralı, yine kaçmayı başarır ve intikam için geri dönme sözü verir.



6. **Nehir ve Tarık’ın Kararlı Hamlesi:** Son sahnede, Nehir ve Tarık, Naz ve Pamir’in çocuklarını kaçırır. Naz, çocuklarının ölümüne üzülürken, Nehir, “Çocuklarım cezaevinde öldü, senin çocukların da ölecek” diyerek Naz’a meydan okur. Bu çatışma, büyük bir gerilim yaratır ve intikam duyguları ön plandadır.
486.Bölümün sonu
@12.Adam @Angelica @serhatt @RüzgarGülü @tekin @xemrexxx
@Dosi






---