14 Eylül 2024 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?


  • Kullanılan toplam oy
    14
  • This poll will close: .
Gönül Dağı henüz ritim bulamadı sanırım.
 
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram
5 sezon içinde, en beğendiğim 10 bölüm arasına yazarım bu bölümü. Dizi bu sezon anlamında 2/2 gidiyor. Geçen sezonki gibi kopukluklar yok. Bu sezona çalışılmış. Son 45 dakika özellikle çok iyiydi. Sanırım Berk Atan'ın bu sezon özelinde ayrı bir heyecanlanması sadece lafta değil. :)
 
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Kandil günleri diziler için kabusa dönüşmeye devam ediyor. Sebebi ne olursa olsun Gönül Dağı'nın bu kadar düşmesine sevinmedim desem yalan olur çünkü mütevazı yaşamak üzerine hikaye anlatıp sırf para kazanıyor diye 5 yıldır aynı şeyi devam ettirmek büyük bir tutarsızlık örneği. :A Gelecek hafta yükselir ama bu sezon daha kırılgan bir havası olacak gibi.

Yabani sürpriz olmayan şekilde çok sönük bir açılış yapmış. Yurt dışı satışları ve geçen sezon cumarteside fazla sırıtmaması sürpriz bir devam kararı getirdi ama sırada bekleyen bir sürü dizi varken ayakta kalması için kendini 3-4 bandına atması şart yoksa kardeş dizisi Kötü Kan'la birlikte kardeş kardeş finale postalanır.

Kanal D'nin dün akşam PT kuşağına Yalan'ın tekrarını koyması yakında günü değişip cumartesiye alınır mı ihtimalini aklıma getirdi çünkü kanalın elindeki yeni diziler hafta sonu olmaya pek müsait görünmüyor. Tekrarı pek iyi gitmemiş ama yine de böyle bir düşünce varsa ve kanal elini çabuk tutarsa ilk 10 şansının olabileceğini düşünüyorum.