- Reaksiyon puanı
- 34,589
- Puanı
- 1,061
Bence denir.
Koca adam evde Bir Gece Masali izliyor netten
Bence denir.
Koca adam evde Bir Gece Masali izliyor netten
E hani dışarı çıkıyordun ya sen iyi seyirler madem
Çok tezat bir insansın.
Yakıştıramadım…Koca adam evde Bir Gece Masali izliyor netten
Çok tezat bir insansın.
Yakıştıramadım…
Bu dizi sana göre değilNiye? cok güzel diziymis ama Istanbul'a tasinacakmis, birakirim o zaman.
Niye? cok güzel diziymis ama Istanbul'a tasinacakmis, birakirim o zaman.
Niye istanbula taşınacak diye bırakacaksın ki
Bu dizi sana göre değil
Sen bilirsin.Denizli için göz attım sadece
------
Burak Denizi severim ama
Sen bilirsin.
Burak Deniz için diyen ben miyim?Kardeṣim sende bir izleme, sana göre değil diyorsun, sonra sen bilirsin. Ne iṣ.
Burak Deniz için diyen ben miyim?
Neden böyle düşük reytinglerGönül Dağı 144. Bölüm
TOTAL (1) : 4,44
AB (1) : 3,84
ABC1 (1) : 4,45
Yabani 37. Bölüm
TOTAL (3) : 2,76
AB (7) : 1,43
ABC1 (4) : 2,23
Yabani'ninki az çok tahmin ediliyor normal yani dizinin sihiri bitti de....Neden böyle düşük reytingler
İzleyici artık yeni bir şeyler istiyor. Gönuldagi bile böyle reyting aldıysa izleyici sıkılmış demekki ayni tür hikaye izlemekten.Yabani'ninki az çok tahmin ediliyor normal yani dizinin sihiri bitti de....
Gönül Dağı baya baya çakılmış ilk bölümüne yakın reytingler almış
Gönül Dağı artık sosyal medya yorumlarına göre kabak tadı vermiş, bizimkiler 15-16 bölüm önce bırakmış diziyi sezon finalinden önce. Yani bu reytinglerde yinede kalmaz bana göre, bu sezon 6'da sabit kalır, akılları varsa bu sezon biter yoksa gelecek sezon yayından kalkabilirİzleyici artık yeni bir şeyler istiyor. Gönuldagi bile böyle reyting aldıysa izleyici sıkılmış demekki ayni tür hikaye izlemekten.
Kör Nokta o zaman haftaya tutmaya geliyor diyebilirmiyiz sence izleyici yeni hikaye olarak onu izleyecektir. Gönüldağını bile geçebilir. Çünkü eski tadı kalmadı
Yabani zaten her türlü final olacak.
Gönüldağı bu sezon son diyorlar ama bakalım. Köprü Film zaten TRT'ye Gönüldağınin yerine dizi hazırlıyormuşGönül Dağı artık sosyal medya yorumlarına göre kabak tadı vermiş, bizimkiler 15-16 bölüm önce bırakmış diziyi sezon finalinden önce. Yani bu reytinglerde yinede kalmaz bana göre, bu sezon 6'da sabit kalır, akılları varsa bu sezon biter yoksa gelecek sezon yayından kalkabilir
Kör Nokta ise reyting alabilir tutabilir ama zirveye oynamaz bence
Dün kandil vardı evet ama bence sonuçların değişecek kadar etki ettiğini düşünmüyorum.