Keith Long
Favori Üye
Son düzenleme:
Bence güzel başladı disi pompy
Bugün sezonun ilk bölümü diye baktım. Çocukluğumun dizisi, arada izlerim. Sezonun ilk bölümlerine hep bakmaya çalışıyorum genelde. Bir de Ebru Cündübeyoğlu faktörü var, sevdiğim bir oyuncu kendileri...İzliyor musunuz?
yakında rıza baba uzaya da gider
Ben diziden ayrılan isimlere üzüldüm girip çıkanlar pek hoş olmuyor. Keşke hepsi bir arada olsalar. (Ölenler , ve gir-çık yapan Engin ) dışında.Bugün sezonun ilk bölümü diye baktım. Çocukluğumun dizisi, arada izlerim. Sezonun ilk bölümlerine hep bakmaya çalışıyorum genelde. Bir de Ebru Cündübeyoğlu faktörü var, sevdiğim bir oyuncu kendileri...
Ama Cuma günlerimi Kötü Kana ayırdım. Ertan Saban benim bir numaramdır.
Uzay devriyesi atmadan olmazyakında rıza baba uzaya da gider
Diziye geri dönmesi gereken isimler var. Ve sosyal medyada çok istenen isimler var: Murat, Sinan ve Ali. Ve bence de haklılar, Kısmetse Olurdan çıkan kişileri diziye oyuncu diye koymak çok kötü zaten. Yıllardır cast olayını oturtamadı dizi.Ben diziden ayrılan isimlere üzüldüm girip çıkanlar pek hoş olmuyor. Keşke hepsi bir arada olsalar. (Ölenler , ve gir-çık yapan Engin ) dışında.
Kısmetse Olur’dan kimler diziye girdi?Uzay devriyesi atmadan olmaz
------
Diziye geri dönmesi gereken isimler var. Ve sosyal medyada çok istenen isimler var: Murat, Sinan ve Ali. Ve bence de haklılar, Kısmetse Olurdan çıkan kişileri diziye oyuncu diye koymak çok kötü zaten. Yıllardır cast olayını oturtamadı dizi.
Tolga ile SedatKısmetse Olur’dan kimler diziye girdi?
Tolga’yı daha bu bölüm gördük. Sedat’ı çıkaramadım geçen sezon mu dahil oldu , daha önce mi?Tolga ile Sedat
Bu bölümde oynamamış sanırım ama onunda dahil olduğu söyleniyordu.Tolga’yı daha bu bölüm gördük. Sedat’ı çıkaramadım geçen sezon mu dahil oldu , daha önce mi?
İlerleyen bölümlerde görürüz o zaman.Haberim yoktu bilgi için teşekkürler.Bu bölümde oynamamış sanırım ama onunda dahil olduğu söyleniyordu.
Ekonomik kriz var seyirci göçü de var yurt dışınaUzay devriyesi atmadan olmaz
------
Diziye geri dönmesi gereken isimler var. Ve sosyal medyada çok istenen isimler var: Murat, Sinan ve Ali. Ve bence de haklılar, Kısmetse Olurdan çıkan kişileri diziye oyuncu diye koymak çok kötü zaten. Yıllardır cast olayını oturtamadı dizi.
Bizim Türk seyircilerine İrlanda polisiyesi lazım @xemrexxxyakında rıza baba uzaya da gider
D media öldürecekleri için çıktı @12.AdamBen diziden ayrılan isimlere üzüldüm girip çıkanlar pek hoş olmuyor. Keşke hepsi bir arada olsalar. (Ölenler , ve gir-çık yapan Engin ) dışında.
Gördüm @ömer karataştefo ile sedat peker göndermesi'de yapıldı
@Dosi çok komiktiÇok eğlendim bu sahnede