ben hikmete güveniyorum iş ciddiye binince ademi satıp sakatlar dağ ayısı olarak görevini yaparİşte bu yüzden senaryo belli bu sezon şampiyon Adem O sezon da kan gövdeyi götürür çünkü kazanan en iyi olacak Her dakika kaos
ben hikmete güveniyorum iş ciddiye binince ademi satıp sakatlar dağ ayısı olarak görevini yaparİşte bu yüzden senaryo belli bu sezon şampiyon Adem O sezon da kan gövdeyi götürür çünkü kazanan en iyi olacak Her dakika kaos
Yok yok yok olamaz öyle bir şey.. Adem’in yancısı olarak Adem’e çalışacaktır boşuna arkadaşlık kurmadı onunlaben hikmete güveniyorum iş ciddiye binince ademi satıp sakatlar dağ ayısı olarak görevini yapar
işin ucunda şampiyonluk varsa dağ ayısı hikmet senin bademi kündeye getirir @Maskeli Fedai nin sıvacıları sattığı gibi satar @MasacREYok yok yok olamaz öyle bir şey.. Adem’in yancısı olarak Adem’e çalışacaktır boşuna arkadaşlık kurmadı onunla
Bu sezona AdHik ittifakı damgasını vuracak @Maskeli Fedaiişin ucunda şampiyonluk varsa dağ ayısı hikmet senin bademi kündeye getirir @Maskeli Fedai nin sıvacıları sattığı gibi satar @MasacRE
Cidden Adem gelirse (gelecek %99) şampiyon onu yapacaklardır, net! Olan yine Nagi'me olacak gelirse. @AngelicaYok yok yok olamaz öyle bir şey.. Adem’in yancısı olarak Adem’e çalışacaktır boşuna arkadaşlık kurmadı onunla
2018’de Adem Nagi’nin şampiyonluğuna engel olduğu için üzgünsün dimiCidden Adem gelirse (gelecek %99) şampiyon onu yapacaklardır, net! Olan yine Nagi'me olacak gelirse. @Angelica
Halen çok üzgünüm o sene de Nagi'm her katıldığı senede olduğu gibi performans lideri idi2018’de Adem Nagi’nin şampiyonluğuna engel olduğu için üzgünsün dimi
Bana hazır değiller henüz@xemrexxx Yarışmaya başvurun kabul edilmiş.. Adayı karıştırıp, entrika ile birinci olma hedefin varmış 🤪🤪🤪🤪
Hayatım görüntü vermedim yoksa oradaydım bende.Kız bu Yunan yarışmacılar buluşup seni niye çağırmadılar ki hani memleketlindi bunlar Ekli dosyayı görüntüle 129232Ekli dosyayı görüntüle 129233Ekli dosyayı görüntüle 129234
kızzsz senin için bayrakları yarıya indirip yas dönemine girdi dedilerHayatım görüntü vermedim yoksa oradaydım bende.
2018'i Adem de Nagihan da hak etmişlerdi ama sms gücü daha yüksek olan Adem kazandı yapacak bir şey yokHalen çok üzgünüm o sene de Nagi'm her katıldığı senede olduğu gibi performans lideri idi
Tatlım evlenmeden hamile kalanlar yas tutsun cehennemde yanacakları için.kızzsz senin için bayrakları yarıya indirip yas dönemine girdi dediler
bu Kaan oğlana hep at hırsızı demiştim ayol bu olayla artık kanıtlandı daha prezervatif kullanmayı bilmiyor herifTatlım evlenmeden hamile kalanlar yas tutsun cehennemde yanacakları için.
İsteyerek olmuştu belki. .ssbu Kaan oğlana hep at hırsızı demiştim ayol bu olayla artık kanıtlandı daha prezervatif kullanmayı bilmiyor herif
Mesele sms ise Nisa, performans ise Ogeday bir numara oldu bu son iki sezonda. Badem geçen sezon katılsa da Ogeday'dan yine yerdi tokadı değişen bir şey olmazdıAdem’in Nisa’nın haksız şampiyonluğundan sonra küsüp hemen katılmaması ve dinlenmek istemesi normal insanın şoku atlatması uzun sürer
Bu sezon şampiyon olup Ogesu ve Kurabiye’yi geçecek inşallah totalde 2 All Star şampiyonluğu ile
------
Sus bakayım Survivor tarihinin en çok izlenen videosu Adem’in Turabi’yi yok etmesi
Bu konuda sana katılıyorum Nisa sadece sms şampiyonu (O da benim için yarım sayılır). Diğer yorumlarda hemfikirim.Mesele sms ise Nisa, performans ise Ogeday bir numara oldu bu son iki sezonda. Badem geçen sezon katılsa da Ogeday'dan yine yerdi tokadı değişen bir şey olmazdı
Badem bu sezon katılıp şampiyon olsa bile iki tane yarım all star şampiyonluğu olmuş olacak. Tam all star sezonları şampiyonları Nisa, Ogeday ve Turabi'dir. Badem ağlayabilir
Nisa’nın hak etmediğini sen de biliyorsun, Ogeday hak etti ama son sezondaki rakipleri de zayıftı 70 ortalama kastı maşallah Zaten 2 kez yarışmayı terk edecekti, mentali çok zayıf Ogesu’nunMesele sms ise Nisa, performans ise Ogeday bir numara oldu bu son iki sezonda. Badem geçen sezon katılsa da Ogeday'dan yine yerdi tokadı değişen bir şey olmazdı
Badem bu sezon katılıp şampiyon olsa bile iki tane yarım all star şampiyonluğu olmuş olacak. Tam all star sezonları şampiyonları Nisa, Ogeday ve Turabi'dir. Badem ağlayabilir
Nisa sms şampiyonu zaten ama format artık iyice o noktaya evrilmişken Nisa'ya yaradı bu iş. Sonuç olarak şampiyon mu şampiyonBu konuda sana katılıyorum Nisa sadece sms şampiyonu (O da benim için yarım sayılır). Diğer yorumlarda hemfikirim.
2017'de Badem'in 2020'de Barış'ın da hak etmediği ortadayken bas bas bağırıyordunuz şampiyon olsunlar diye. O yüzden hiç umurumda bile değil hak edip etmediği. Halk Nisa'yı sevdi, destekledi. Size de ağlamak düşer bu konudaNisa’nın hak etmediğini sen de biliyorsun, Ogeday hak etti ama son sezondaki rakipleri de zayıftı 70 ortalama kastı maşallah Zaten 2 kez yarışmayı terk edecekti, mentali çok zayıf Ogesu’nun
He canım yarım all star aynen Adem bu sezon şampiyon olursa 2 All Star şampiyonluğuyla tarihin en iyisi olmuş olacak nokta