HollyDemon ☾☆
Aktif Üye
Eywallah öğle kardeşim bunu almadan da önce baktım öğle almaya başladımBende aynısından
------
Oooh boykotsuz cansın
eskiden aldığım pepsi,cococola,yedigün,fanta boykotlu
Eywallah öğle kardeşim bunu almadan da önce baktım öğle almaya başladımBende aynısından
------
Oooh boykotsuz cansın
Alternatif çok olması baya iyi Sarıyer, Le Cola, Cola Turka vs çok iyi geldiEywallah öğle kardeşim bunu almadan da önce baktım öğle almaya başladım
eskiden aldığım pepsi,cococola,yedigün,fanta boykotlu
mehmet efendi kahvesini alıyoruz hep yılların türk markasıAlternatif çok olması baya iyi Sarıyer, Le Cola, Cola Turka vs çok iyi geldi
Filtre Kahve
Her halt boykot diş macunu, şampuan vs vs.mehmet efendi kahvesini alıyoruz hep yılların türk markası
nescafe almayı bırakınca bunları almaya başladım
Ekli dosyayı görüntüle 129173Ekli dosyayı görüntüle 129174
çok güzel değil lakin kahve ihtiyacı gideriyor.
bu arada marketteki boykot olan ürünlerin süper indirimleri varya insanı güldüyor
hele Ekli dosyayı görüntüle 129175reklamları türkiyede üretilmiştir demeleri şaka gibi
Her halt boykot diş macunu, şampuan vs vs.
Ben nescafe sevmiyorum önceden kahve dünyası içerdim şuan da tercih etmiyorum yine malum sebeplerden
En kritik mevzu bence dışarıda yemek yemek firma yerli olsa da menü içecekleri full boykot sırf bu yüzden dışarıyı tercih etmiyorum.
Benim şuana kadar en çok beğendiğim diş macunu Eyüp Sabri Tuncer oldu.Ekli dosyayı görüntüle 129196Ekli dosyayı görüntüle 129197çok iyi bizden bunlar
ben dışardan yemek yediğimde türk lezzetini tek geçerim döner,kebap vs vs olardan yerim yanına da ayran mazrada da güzel olunca deyme kefime