Ben erkeğim napim Tolga'yı 😂 Bana Aybükeler lazım Miray'lar gibi 😂Aybüke değil de Tolga izleriz.
------
Aman pırtKalpazanda da aksiyon var gibi Teşkilat ile çalışacak
Ben erkeğim napim Tolga'yı 😂 Bana Aybükeler lazım Miray'lar gibi 😂Aybüke değil de Tolga izleriz.
Aman pırtKalpazanda da aksiyon var gibi Teşkilat ile çalışacak
Yeraltı dizisi kesin olarak Rafamı kalktı. Bu sezon ekranda olmayacakmı hiçBen erkeğim napim Tolga'yı 😂 Bana Aybükeler lazım Miray'lar gibi 😂
------
Aman pırt
Yok Hudutsuz'a yoğunlaştılarYeraltı dizisi kesin olarak Rafamı kalktı. Bu sezon ekranda olmayacakmı hiç
Kanalı belli olsaydı dizinin keşkeYok Hudutsuz'a yoğunlaştılar
Olmadı artık gelecek sezonaKanalı belli olsaydı dizinin keşke
Bilemiyorum.Sence gene Now'mu olur
Izleyecenmi
İlk 5 6 bölüm bende izlemiştim sonra aksiyon azaldı diye bıraktım. Çok uzun geliyor türk dizileriİlk sezonu izlemiṣtim. Bu sezon da takip ederim.
İlk 5 6 bölüm bende izlemiştim sonra aksiyon azaldı diye bıraktım. Çok uzun geliyor türk dizileri
Başlamak istiyorum ana bu yüzden vazgeçiyorumm güzel sağlam dizi ama işte vakit kısıtlıAynen bende o yüzden netten bakarım. Atlarım bazı sahneleri.
Harika bir fragman olmuş.
Aybüke'yi özlemiştir 😂Harika bir fragman olmuş.
Şarkıda uyumlu olmuş
İzleyebiliriz sanki? Sen Teşkilat'a oy verdin hep En Favori Dizi'de ben Tolga geldi diye göz atabilirim.Harika bir fragman olmuş.
Şarkıda uyumlu olmuş
İlk sezonu izlemiştim.İzleyebiliriz sanki? Sen Teşkilat'a oy verdin hep En Favori Dizi'de ben Tolga geldi diye göz atabilirim.
Ben Arıza'yı izliyordum o zaman, reytingleri iyiyken Teşkilat yüzünden çok düştü Teşkilat rekor oranlar almıştı ilk sezon.İlk sezonu izlemiştim.
Bir sürü dizide olmasın şimdi ama izlerim gibi. Kirli Sepetide var. Onu gününde, Teşkilatı başka güne izlerim duruma göre
^kirli sepeti vagonun da bu sezon bende varim . 🎩⚡Ben Arıza'yı izliyordum o zaman, reytingleri iyiyken Teşkilat yüzünden çok düştü Teşkilat rekor oranlar almıştı ilk sezon.
Senin ^Kirli Sepeti de var doğru ilk tercihin olur Pazarları da futbol maçları olunca yerli dizi izlemek kolay olmuyor bakalım ben de duruma