hayret bi şey
Emekli
çağrıma bir tek sen cevap verip tebrik ettinTebrikler
Onuda sen açNorm da 100'ü geçmiş bu arada.
Gidip izle diyecemde o matineye tek kadınlar gidiyor galiba?Bu adam buraya gelecekmiş hem de Kadınlar Matinesi’ne. İlanını gördüm bugün.
Yani bir zahmet. Benim gidebileceğim bir yerde çıksa bile zamanımı ona ayıramazdım kusura bakma.Gidip izle diyecemde o matineye tek kadınlar gidiyor galiba?
Bu şarkının Pop'la ne alakası var. Kesinlikle arabesk'e daha yakın. Sosyal medyanın gücü bu izlenmeyi getirdi, daha da yapılır bu tarz şarkılar.Popüler kültür şarkısı işte. Raplerde hep 100+. Caz olsa neyse de bu şarkı gayet popa yakın bir şarkı. Bu şarkıya arabesk demekte ne bilim baya abes bence.
Yok kalsın almayayım.Onuda sen aç
Bunlar 2 buçuk ay sonra olmuşlar. Fatih Bulut 35 günde 100 milyon dinleyerek iyi bir iş çıkarmış Böyle bir tarzın kısa sürede çok izlenmesi büyük başarı
Bu şarkının Pop'la ne alakası var. Kesinlikle arabesk'e daha yakın. Sosyal medyanın gücü bu izlenmeyi getirdi, daha da yapılır bu tarz şarkılar.
Orası öyleBence tebrik etmenin de önüne geçtim.
bak burada ne buldum
Sen bu mesajı hiç unutmamışsındır bence Ama yalan mı, çalıntı şarkı dalga geçilmeyi hak ederKlip 5 senede 321 milyon izlenmeye ulaştı. @RüzgarGülü
@MasacRE seni bu konu zamanında baya çatlatmış
bak burada ne buldum
Yok daha neler nasıl aklımda tutayım biraz gezindim gördüm. Senle mesajlaşmamışız demek ki o zamanlara aitmiş sjsjsjjsSen bu mesajı hiç unutmamışsındır bence Ama yalan mı, çalıntı şarkı dalga geçilmeyi hak eder
Kurban Olduğum şarkısı gerçekten güzel
Dalmışım yoğunluktan dolayı benim kafam karışık yoksa dikkat ederdim Çok da önemli bir detay değil zaten