RüzgarGülü
Favori Üye
İyilerle isim yok ben kararımı verdim zaten kötü olanlar da daha reşit değilona bakarsan aralarındaki tek iyi bendim ama bana oy vermedin
İyilerle isim yok ben kararımı verdim zaten kötü olanlar da daha reşit değilona bakarsan aralarındaki tek iyi bendim ama bana oy vermedin
Tekin o kadar küçük yaşta demek kiO mütevazı ablası ondan öyle demiştir. Neyse en iyisi böyle durumlarda say içinden. Portakalı soydum baş ucuma koydum diye sen biliyor musun böyle şeyleri sallamasyonu.
Aaa kusura bakma kırdıysam tanımıyorum daha sizi ondan birşey demiyordum😇Beni niye görmezden geliyorsun...
Forum emekli maaşı bağlamış emekli olmuşsun. Daha gözün doymuyor hem emekli hem çalışan olmak istiyorsunBeni niye görmezden geliyorsun...
Dünden beri ona sakin ol dikkat et diyorsun ya, ondan etiket ettimEski üye olarak telinden ben mi sorumluyum ki ya beni etiketledin kurallar yazıyor konu üstünde okusun bı zahmet
Bilmem erkek ve Tekirdağ.Tekin o kadar küçük yaşta demek ki
Ben genelde o ay kim daha fazla katkı sağlamış o tarz kriterleri baz alıyorum
Politikacı seniHakkındır ama kıyma yine de bana... Tabii çok sevgili sayın etkinlik sahibi hanımefendinin vereceği karar ne olursa olsun kendisinin gönlümüzdeki yeri değişmeyecektir elbet...
Benim yaşım 18 olduğuna göre benden de küçüktür ondan yahu yada benim kafam güzeldirDünden beri ona sakin ol dikkat et diyorsun ya, ondan etiket ettim
Abilik ediyorsun sana göre 18 yaş altında olan tekine
@RüzgarGülü 6 ay benden büyük taa foruma ilk girdiğimde söylemiştim abilik taslayacak tabiki ben daha reşit olmadım benim üç ayım var reşitliğeDünden beri ona sakin ol dikkat et diyorsun ya, ondan etiket ettim
Abilik ediyorsun sana göre 18 yaş altında olan tekine
Bazen bildiklerini bilmiyormuş gibi davranıp safa yatacaksın.Bilmem erkek ve Tekirdağ.
Hakkında bildiklerim bunlar ben suçsuzum Hakim Hanım
Başarının sırrı asla doymamaktır İlk adaylığımda kazanıp 5 ay emekliler gibi yatmak istiyorumForum emekli maaşı bağlamış emekli olmuşsun. Daha gözün doymuyor hem emekli hem çalışan olmak istiyorsun
Politika bizim işimiz Oy da gelmiyor bir süredir İnsanlar kararsız kaldı demek kiPolitikacı seni
Diğer iki arkadaşı tanıma fırsatı olmadığı için çok zorlanmadım ama mesajlarını özlemiştik. @Yiğitt vibe'ı alıyorum her okuduğumda. Kulakları çınlasın.Teşekkür ediyorum Keremcim ilk senin oyunla başlamak ne güzel, sonuç da aynı güzellikte olur inşallah
Konuya yeni isimler gelmedi ondanBaşarının sırrı asla doymamaktır İlk adaylığımda kazanıp 5 ay emekliler gibi yatmak istiyorum
------
Politika bizim işimiz Oy da gelmiyor bir süredir İnsanlar kararsız kaldı demek ki
İnandım. Daha başka şeylere inandığım gibi@RüzgarGülü 6 ay benden büyük taa foruma ilk girdiğimde söylemiştim abilik taslayacak tabiki ben daha reşit olmadım benim üç ayım var reşitliğe
Zaten beni özleyin diye 4 sene ara verdim amacım tam da oyduDiğer iki arkadaşı tanıma fırsatı olmadığı için çok zorlanmadım ama mesajlarını özlemiştik. @Yiğitt vibe'ı alıyorum her okuduğumda. Kulakları çınlasın.
Forumun aktif olmadığı anda açıldı demek konu Gece açtığında oylar yağmıştı sanki bir andaKonuya yeni isimler gelmedi ondan
İnandım. Daha başka şeylere inandığım gibi
Herkes gececi ondandırZaten beni özleyin diye 4 sene ara verdim amacım tam da oydu
Biz 2 Angaralı benzeriz birbirimize, böylelikle onun da yokluğunu hissettirmemeye çalışıyorum sana Tabii kendisini özlememek imkansız...
------
Forumun aktif olmadığı anda açıldı demek konu Gece açtığında oylar yağmıştı sanki bir anda
Akşamları kendine, geceleri foruma vakit ayırıyor demek üyelerHerkes gececi ondandır
yarın bu saatlerde tahmini 20 oy civarı olur en az
Sen söylemişsindir de ben hatırlamıyorum. Sen dosiye sor favori üye nedir? Ne iş yapar ne işe yarar nasıl olunur gibi soruları@RüzgarGülü 6 ay benden büyük taa foruma ilk girdiğimde söylemiştim abilik taslayacak tabiki ben daha reşit olmadım benim üç ayım var reşitliğe
Safa yatmiyorsun cin gibisin. Tü tü maşallah diyelimBazen bildiklerini bilmiyormuş gibi davranıp safa yatacaksın.
Bunu niye yazdım açıklayamam
5 ay yatmak güzeldir. 12. Adam da 1 sene yatıyor herhalde o da kazanmış bir ara @12.Adam yıllık herhalde o daha mühim tebrik edeyim onu burdanBaşarının sırrı asla doymamaktır İlk adaylığımda kazanıp 5 ay emekliler gibi yatmak istiyorum
------
Politika bizim işimiz Oy da gelmiyor bir süredir İnsanlar kararsız kaldı demek ki
Eylül oldu radarimdasin kral hadi bekliyoruz listede seni en bastayim. Sevindir biziKaç finaldir oy veremediğim @Royal Highness 'e verdim
Zaman kavramını artık kavrayamıyorum. 4 yıl ne ya?Zaten beni özleyin diye 4 sene ara verdim amacım tam da oydu
Biz 2 Angaralı benzeriz birbirimize, böylelikle onun da yokluğunu hissettirmemeye çalışıyorum sana Tabii kendisini özlememek imkansız...