RüzgarGülü
Favori Üye
Aklıma direk sen geliyorsun. Adin çıkmamış istersen oylama yapalım forumda neyse gerek yok açık ara birincisin. Ama angelica da varmış ama o gizliymis anladımAaa benim adım çıkmış ayol. .ss
Aklıma direk sen geliyorsun. Adin çıkmamış istersen oylama yapalım forumda neyse gerek yok açık ara birincisin. Ama angelica da varmış ama o gizliymis anladımAaa benim adım çıkmış ayol. .ss
Benim kimseden çekincem yok açık sözlüyümdür. .AAklıma direk sen geliyorsun. Adin çıkmamış istersen oylama yapalım forumda neyse gerek yok açık ara birincisin. Ama angelica da varmış ama o gizliymis anladım
Aklıma direk sen geliyorsun. Adin çıkmamış istersen oylama yapalım forumda neyse gerek yok açık ara birincisin. Ama angelica da varmış ama o gizliymis anladım
Angelica da erkek aktörleri seviyormuş anlamında dedim ama serhati biliyorduk o gizliymis diye kötü birşey yokPardon angelica neymiş anlamadım?
Angelica da erkek aktörleri seviyormuş anlamında dedim ama serhati biliyorduk o gizliymis diye kötü birşey yok
Bu kadar sevdiğini bilmiyordumAaa yenimi biliyorsun erkek aktörleri sevdiğimi ya
Bu kadar sevdiğini bilmiyordum
Abla bu Gökberk’in kendi sesi mi cidden Şaşırdım duygulu söylemiş güzeldi
Tabii ki kendi sesi 😃güzeldir benim yakışıklımın sesi😍Abla bu Gökberk’in kendi sesi mi cidden Şaşırdım duygulu söylemiş güzeldi
Valla kendi sesiyse fena değilmiş Tip ve oyunculuğa bir şey demeyeyim ama sesi sınıfı geçti benim gözümdeTabii ki kendi sesi 😃güzeldir benim yakışıklımın sesi😍
Valla kendi sesiyse fena değilmiş Tip ve oyunculuğa bir şey demeyeyim ama sesi sınıfı geçti benim gözümde
Tamam laf etmeyeceğim Gökberk'ine Allah sahibine bağışlasın ne diyelimŞu tipin nesi var yaa😍❤️
Ekli dosyayı görüntüle 129092
Cemre ye aşıkTamam laf etmeyeceğim Gökberk'ine Allah sahibine bağışlasın ne diyelim
Hem rol arkadaşı hem sevgililer? Yoksa platonik miCemre ye aşık
Onlar şuan bişi yok diyorlar ama biz fanlar olarak birbirlerine boş olmadıklarını düşünüyoruz kamera arkası görüntülerine göreHem rol arkadaşı hem sevgililer? Yoksa platonik mi
Bazen başroller birlikteliklerini gizlerler öyle bir şey varsa çıkar elbet kokusuOnlar şuan bişi yok diyorlar ama biz fanlar olarak birbirlerine boş olmadıklarını düşünüyoruz kamera arkası görüntülerine göre
Aynen öyle 😂Bazen başroller birlikteliklerini gizlerler öyle bir şey varsa çıkar elbet kokusu