21 Ocak 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 3 13.6%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 7 31.8%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• İffet (Star)

Oy: 5 22.7%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 18.2%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Disko Kralı (TV 8)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
trabzon-karabük maçını izledim.
Bence yahşi Cazibe gelecek hafta toparlanabilir zaten programların reytingleri birbirine çok yakın....

Sefkat Tepe totalde cok iyi oranlar almis. Akasya Duragi ile karsilastirinca tabi cok iyi olmayabilir ama genele hitab eden yapilari var.
Bir erkek bir kadin anlik performansi ile uste cikmis. Bu civarlarda gider gelir. Dizinin bir standardi var. Ne kotu oluyor ne de cok iyi.
Kesanli ali ve iffet ortalama reyting almislar. Daha iyi olabilirlerdi ama simdiden sonra zor.
Lale devri belirli bir kitleyi kendisine baglamayi basarmis.

Kendim icin izleyecek bir sey bulamadim. Kesanliyi sonra izleyecegim. Actim bir film izledim. :)

Bence gelecek hafta Yetenek sizsiniz 10 reyting kalir yada 9 a duser.Sekat tepe 7 reyting olacaktir.Lale devri 5 reyting kalir Kesanli Ali Destani 6 reytinge yukselir.Iffet ve Yahsi Cazibe ise 1 reyting yukselirler.

SBT saçmalamaya devam ediyor trt nin kurduğu SBT sanırım daha çok samanyoluna çalışmaya başladı. cumartesi yayınlanan oranlar uydurma oranlar. gerçek bir reyting ölçümünde iffet keşanlı ali ve yetenek sizsiniz ilk üçü paylaşır. umarım bir an önce yeni reyting ölçüm şirketi izlenme oranlarını yayınlar ogüne kadar STV ve tnt GİBİ DANDİK KANALLARIN DANDİK DİZİLERİni ilk sıralarda görmeye devam edeceğiz.
uçankuş fokusun reytingleri gerçeğe çok daha yakın.

21 Ocak,
Kanal D ile başlamak istiyorum. Çok yersiz bir şeydi yaptıkları. Bu kanallar geçmişteki hatalarını niye tekrar ederler anlamam.(bkz: Şanslı Masa) Kanal D Salı akşamları 23.00 sularında ilk iki bölümünü yayınladıktan sonra sürekli günüyle oynadı. Saatini değiştirdi. İzleyiciyi programdan soğuttu. Haftada birden fazla yayınladı. Şimdilerde yok. Söz konusu Kazanmak İçin 1 Dakika'da aynı. Ben bu programı Cuma 22.45 şeklinde biliyordum. Meğer Perşembe ve Cumartesi imiş. Kanallar geçmişteki programlarından yanlış uygulamalarından ders çıkarmasını bilmeli. Gereksiz ve olması pekte mümkün olmayan stratejileri belirlememeli.
Keşanlı Ali'ye gelecek olursak. Açıkçası pek gözüm tutmadı. Çağan Irmak kaynaklı bir diziye göre de "güzel bir iş yapmışlar" diyemeyeceğim. Dizi komik değil, toplumsal bir mesajı da yok, dram ve hüzün de barındırmıyor. En önemlisi izleyiciye zevk vermiyor. Belki çekimlerde çok eğlenceli vakitler geçiriliyordur. Ama ben Keşanlı Ali Destanı adlı diziden hiç bir şey anlamadım/anlayamadım. Reytingleri ise yanlış bir hamlenin kurbanı olduğu için düşük gelmiş.
Star, İffet A/B'de toparlanmış. Totalde çok gerilerde. Dizinin karşılığı değil bu sıralar. İffet'in ilk 3'te olması gerekiyor. İffet'i beğeniyorum. Çünkü konu akıcı ilerliyor. Olaylar birbirini takip ederek ilerliyor. Bazı dizilerde öyle bir karıştırılır ki karakterler, olaylar. Bir bölümünü kaçırsan diziyi kaybedersin.(bkz: Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zaman Ki)
Geçtiğimiz iki hafta içerisinde büyük umutlar vadeden toparlanacağını düşündüğüm Yahşi Cazibe yeniden düşüşe geçmiş. Geçtiğimiz iki haftaki bölümler diziyi başka bir yöne çekmişlerdi. Bu durum dizinin reytinglerine olumlu yansımıştı. O 2 yüksek reytingli bölümden sonra izleyici Yahşi Cazibe'nin yaklaşık 15-20 bölümlük konusu anlamış oldu. "Simge'nin Kemal ve Cazibe'yi ayırmaya çalışması". Bence daha da düşecek ilerleyen haftalarda.
Lale Devri yükselmiş.

keşanlı ali de toplumsal mesaj yok demişsiniz tam tersine toplumsal mesaj içeren nadir dizilerden biridir ama o mesajı anlamak için bir niyet gerekiyor. keşanlı ali nin ''ben suçsuzum dedim beni ezdiler katilim dedim yere göğe sığdıramadılar'' şeklindeki sözleri, toplumumuzdaki katilleri kahraman yapmamıza en iyi örneklerden biridir. ayrıca halkın zorbalık karşısında sıradan bir insanın çevresinde toplanmasını ve onu efsane haline getirmesini görüyoruz filmde.
akıcı olarak ilerlediğini söylediğiniz iffet dizisinde nasıl bir toplumsal mesaj görüp beğendiniz, onuda anlamış değilim.

Senin konusman cok sacma ! Sbt stv ve sefkat tepe ye torpil geciyor diyorsun , sefkat tepe AGB Reytinglerindede ilk 5 de oluyordu ! Dizi heyecanlanmaya basladi ve buda etkisini göateriyor ! Hem bence izlenmesi cok normal , Cumartesi günü böyle bi dizi yani KVP yada Sakarya Firat gibi terrör asker Dogu konusu olan bi dizi olarak Cumartesi günü sadece Sefkat Tepe var 😉 Erkekler de onu izliyorlardir , is adamlarida tabi , cünki dizi gercekdende türkiyenin gerceklerini yansitiyor ... Hem dizideki Leyla karekteri Sümelanin sifrelerinde oynamisdi belki ordanda hayran kapmisdir :)) e güzel kiz ...

stv bu işe şubat soguyla başladı agb de 1 reytingi alamadı.. sonra arada başka dizilerde oldu en iyi reyting tek türkiye oldu. tek türkiye kısmen terör dizisiydi ama sonradan yine türkiyenin gerçeklerini!!!! anlatmaya başladı dizi tepe taklak oldu çünkü türkiye gerçeğini öyle kötü anlatıyorlarki inalır gibi değil :)))))) sonra yine polise bir dizi başladı senaryo tukanınca yine türkiye gerçegi anlatmaya kalktı o diziyiide batırdılar :)))) şefkat tepeside yine aynı türkiye gerçegi!!!

bir yemegi kaç defa ısıtıp yiyebilirsiniz ki.. stv 10 kez aynı yemegi aynı senaryolarla ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor ve bu yemegi reyting rekoru kırdıgına inanmmamızı istiyor :))))))))

sizse söyleyeyim hem kurtlar vadisi hemde şefakat tepesi 2 ay sonra tns devreye girmesiyle reytingi dip yapcak.

stv bu işe şubat soguyla başladı agb de 1 reytingi alamadı.. sonra arada başka dizilerde oldu en iyi reyting tek türkiye oldu. tek türkiye kısmen terör dizisiydi ama sonradan yine türkiyenin gerçeklerini!!!! anlatmaya başladı dizi tepe taklak oldu çünkü türkiye gerçeğini öyle kötü anlatıyorlarki inalır gibi değil :)))))) sonra yine polise bir dizi başladı senaryo tukanınca yine türkiye gerçegi anlatmaya kalktı o diziyiide batırdılar :)))) şefkat tepeside yine aynı türkiye gerçegi!!!

bir yemegi kaç defa ısıtıp yiyebilirsiniz ki.. stv 10 kez aynı yemegi aynı senaryolarla ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor ve bu yemegi reyting rekoru kırdıgına inanmmamızı istiyor :))))))))

sizse söyleyeyim hem kurtlar vadisi hemde şefakat tepesi 2 ay sonra tns devreye girmesiyle reytingi dip yapcak.

Konu STV , TNT , TRT vs. kanallara gelince , Şike oluyor !! Ne Probleminiz var anliyamiyorum . Sefkat Tepe AGB dede ilk beş de oluyordu ! TNS dede yine ilk beşde olacakdir , KVP de ayni öyle !

Senin problemin nedir=?.Türkiyede sen izle Fatmagülün Suçu Ne gibi dizileri burada öv ve reytinglerde mükkemel reyting alan dizileri dibe batır seni anlamadım gitti yine laf Kurtlar Vadisine geldi bravo!

Konu STV , TNT , TRT vs. kanallara gelince , Şike oluyor !! Ne Probleminiz var anliyamiyorum . Sefkat Tepe AGB dede ilk beş de oluyordu ! TNS dede yine ilk beşde olacakdir , KVP de ayni öyle !
4 reyting alması normalde sen sbt ye geçince %100 reyting artırıyorsan problem var.. yine agb hiç izlenmeyen belgeseler birden bire belgeseller ilk 10 giriyorsa problem vardır..

trt bile kendi kurdugu sisteme güvenmiyorken bizlerin allayıp pulaması anlamsız

Senin problemin nedir=?.Türkiyede sen izle Fatmagülün Suçu Ne gibi dizileri burada öv ve reytinglerde mükkemel reyting alan dizileri dibe batır seni anlamadım gitti yine laf Kurtlar Vadisine geldi bravo!
yaw arkdasaş daha yeni banladın ve banlanmana karşı çıktım uslubunu düzeltirler dedim. ama uslubunda bir gram düzelme yok. ne diyeyim sana

4 reyting alması normalde sen sbt ye geçince 0 reyting artırıyorsan problem var.. yine agb hiç izlenmeyen belgeseler birden bire belgeseller ilk 10 giriyorsa problem vardır..

trt bile kendi kurdugu sisteme güvenmiyorken bizlerin allayıp pulaması anlamsız

1. Belgeseller ilk 10'a girmiyor. Sadece 10 share alıyor. 10 share alması da normal bence.
2. Biz zaten SBT'ye fazla güvenmiyoruz. Zaten gayriresmi bir şirket. Sadece elimizde reyting ölçüm şirketi olmadığı için bunu yorumluyoruz.
3. STV terör olaylarını en iyi anlatan yapımlara sahip. Sen ülke olaylarını bilmiyorsan konuşmaya, yorum yapmana da gerek yok. En azından diğer kanallar gibi ahlaksız şeyler yayınlamıyorlar.
4. TRT zaten AGB'den de çıkmıştı. TRT diğer kanallardan geri kaldığı için reyting ölçtürmek istemiyor. Bunu kime sorarsan sor aynı yanıtı verir :)
5. Her cümlende aynı kelimeleri kullanmaya devam edersen 2 gün ban yiyeceksin :)

Son düzenleme:
1. Belgeseller ilk 10'a girmiyor. Sadece 10 share alıyor. 10 share alması da normal bence.
2. Biz zaten SBT'ye fazla güvenmiyoruz. Zaten gayriresmi bir şirket. Sadece elimizde reyting ölçüm şirketi olmadığı için bunu yorumluyoruz.
3. STV terör olaylarını en iyi anlatan yapımlara sahip. Sen ülke olaylarını bilmiyorsan konuşmaya, yorum yapmana da gerek yok. En azından diğer kanallar gibi ahlaksız şeyler yayınlamıyorlar.
4. TRT zaten AGB'den de çıkmıştı. TRT diğer kanallardan geri kaldığı için reyting ölçtürmek istemiyor. Bunu kime sorarsan sor aynı yanıtı verir :)
5. Her cümlende aynı kelimeleri kullanmaya devam edersen 2 gün ban yiyeceksin :)

arkadaşın kullandığı cümlelerde hiç kimseye hakaret yok sadece proğramlar hakkında yorum yapmış. siz nasıl diğer kanlları ahlaksızlıkla suçlarken özgürce yorum yapma hakkını kullanıyorsanız diğer arkadaşında stv yi eleştirmesinde bir sorun yok. ayrıca bana göre de stv abartılı ve gerçek dışı konular içeren filmler yayınlıyor ufak ve belirli bir kesime hitap eden bir kanal.

ayrıca tüm diğer ulusal yayın yapan büyük kanalları ahlaksızlıkla suçlayan birininde reyting yorumlarında, süper mod olarak görev yapması çok şaşırtıcı?

admin yeter artık şu beyazsoy adlı şahısa bişeyler yap o yazıyor biz banı yiyoruz bu adalet mi ya cumartesi reyting sonuçlarında bile vadiye laf atıyor bu nedir ya.vadi tns de dibe vuracakmış :D :D kendin inanıyon mu ayrıca sen hangi ülkede yaşıyon herkes vadiyi izler bu arkadaş enteresan valla :D

ayrıca şefkat tepenin aldığı oranların fazlası var azı yok.dün dolaşıyodum çoğu yer şefkat tepe yi izliyodu bende çok izlendiğini biliyodum ama baya bi izleniyomuş :D

arkadaşın kullandığı cümlelerde hiç kimseye hakaret yok sadece proğramlar hakkında yorum yapmış. siz nasıl diğer kanlları ahlaksızlıkla suçlarken özgürce yorum yapma hakkını kullanıyorsanız diğer arkadaşında stv yi eleştirmesinde bir sorun yok. ayrıca bana göre de stv abartılı ve gerçek dışı konular içeren filmler yayınlıyor ufak ve belirli bir kesime hitap eden bir kanal.

ayrıca tüm diğer ulusal yayın yapan büyük kanalları ahlaksızlıkla suçlayan birininde reyting yorumlarında, süper mod olarak görev yapması çok şaşırtıcı?

1. Reytinglerde ben uzun süreden beri görev yapıyorum ve görevimi de en iyi şekilde yerine getirdiğimden şüphen olmasın :)
2. Siz bu işi çok iyi biliyorsunuz, ben artık size laf anlatamayacağım :)

5.Hangi kelimeleri kulanmak ban sebebi bilelimde o kelimeyi kulanmayalim :))))))))

3.stvdeki senaristlerden daha iyi biloyorum ulke olaylarini. acaba okumus ve zengin kesimi gosteren ab gurubuna neden stv inandiramiyor bu ulke gerceklerini.. demek ki bu kesim pek inandirici bulmuyor stv deki dizilerin anlatiklari

4.trt nin ne yaptigini Allahtan baskasi bilmiyor. kendileri bile kendi yaptiklarini bilmiyor iken kimse onlarin yaptigi sisteme guvenmez. sadece eglence olsun diye bakiyor iste

1. gecen pazar stv deki citali belgesel 11. oldu .

5.Hangi kelimeleri kulanmak ban sebebi bilelimde o kelimeyi kulanmayalim :))))))))

3.stvdeki senaristlerden daha iyi biloyorum ulke olaylarini. acaba okumus ve zengin kesimi gosteren ab gurubuna neden stv inandiramiyor bu ulke gerceklerini.. demek ki bu kesim pek inandirici bulmuyor stv deki dizilerin anlatiklari

4.trt nin ne yaptigini Allahtan baskasi bilmiyor. kendileri bile kendi yaptiklarini bilmiyor iken kimse onlarin yaptigi sisteme guvenmez. sadece eglence olsun diye bakiyor iste

1. gecen pazar stv deki citali belgesel 11. oldu .

ab dediğin neki 3-5 tane sosyete :D ayrıca emreemreu nun dediklerine aynen katılıyorum bilmişlik yapma beyazsoy diğer büyük kanallarıda görüyoruz ahlaksızca diziler var hepsinde yalan mı

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bu işten bişe anlamadım bu reytingler gerçekmi acaba dün kanal d'de akasya durağı sonrasında haber bülteni başlayana kadar çok güze hareketleri verdi ama reytinglerde yalan dünya da var dün kanal d onun vermediki bilerek reyting listesine koyup reytingini mi yükseltiyor kanal d