- Reaksiyon puanı
- 115,782
- Puanı
- 1,060
Bu da bir taktik tabiCanın sağolsun senin be, senden gelen her şeye razıyız elbet...
Az değilsin
Bu da bir taktik tabiCanın sağolsun senin be, senden gelen her şeye razıyız elbet...
Adın çıkmış korkutmuşsun insanları Ben o yükü senden almak için geldimİşte sürekli Dosi’den biliniyor her şey. Bu siteminide benden bildi @The_Erinch
Gızzzzzİşte sürekli Dosi’den biliniyor her şey. Bu siteminide benden bildi @The_Erinch
Gece kimse yokken basar çıkarım oyumu anlayamazsın ama modlar soylemezsrO zaman bana oy vermediğini anlamış olurum @RüzgarGülü nün
Öyle demeseydin iyiydi. Neyse vermiş gibi mi yapsak acaba . İnsan kırmayı sevmiyorumLaaaa ooo soba borusunda frank saklayan adam.. Sabah viskisi içer bakar o şimdi 🤣😂
Çok düşüncelisinAdın çıkmış korkutmuşsun insanları Ben o yükü senden almak için geldim
Bully’i ben sanıp Gızz diye yazdığını dedin ya, sana sitem eden oydu ama ben sanmışsın onu diyorumGızzzzz
Bu sefer doğru yazdımmm
Çokkkk alıngansınnnnn bu aralar 🫣🥺
Napalım her şeyi deneyeceğiz İlk adaylığımda kazanıp 5 ay yatayımBu da bir taktik tabi
Az değilsin
Bence hemen kazanma. Her ay çoşturursun konuyu adaykenNapalım her şeyi deneyeceğiz İlk adaylığımda kazanıp 5 ay yatayım
Öyle tabiKadınlardan korkmamak mümkün mü Bizim gücümüz kendi cinsimize yeter onlara asla
Gelsin rekor hitler tabii sana Bakalım kazanabilecek miyim yoksa hikayem devam edecek mi?Bence hemen kazanma. Her ay çoşturursun konuyu adayken
@Yakamoz-Asi biz sana görünmez oy verdikkkk.. Gönül oyu 🤣🤣🤣Gece kimse yokken basar çıkarım oyumu anlayamazsın ama modlar soylemezsr
Ama dediğim gibi açık net yazarım. İyi olan kazansın
Öyle demeseydin iyiydi. Neyse vermiş gibi mi yapsak acaba . İnsan kırmayı sevmiyorum
Rekabetli bir oylama bekliyorum. Ön eleme ve final turları çok farklı ilerleye biliyor.Gelsin rekor hitler tabii sana Bakalım kazanabilecek miyim yoksa hikayem devam edecek mi?
Aynen rehavete kapılmak yok sandıkları terk etmiyoruzRekabetli bir oylama bekliyorum. Ön eleme ve final turları çok farklı ilerleye biliyor.
Bekleyip göreceğiz
Mazotu fazla kaçırmışsın bu halde neden foruma giriyorsun ?Yapma. Geri alabilsem keşke. Çikolata versin bari
------
Favori üye yazıyor ya bende onun için dedim alakaya maydonoz işte
Can Serhat'ım ya Beni çoookk mutlu ettin inşallah ilk adaylığımda zafere ulaşıyoruzTek oyum var o da gönlümün şampiyonu bullişkoma. @Bully
Anladım bu kadar açık etme.Bu ay ki oylarımı kullandım
Kendime kullanmadım her zamanki gibi.
@Royal Highness
@ahmetbey
3. oy ise sürpriz kalsın
İlk adaylığımda ben kazanmıştım bazı kulislere rağmen ve de… neyse ve de’nin devamı sana taş atmak olur frenleyeyimCan Serhat'ım ya Beni çoookk mutlu ettin inşallah ilk adaylığımda zafere ulaşıyoruz