Bizde daha güneş varİyi akṣamlar
Bizde daha güneş var
Bir kaç aya iyice karanlığa boğuluruz![]()
@Dosi yakamoz seni kandırıyor denizlidede tavastada deniz yok bunu nerden çekmiş isviçredede deniz yok
Karşısında bir ufak gider.
Karşısında bir ufak gider.![]()
@Dosi yakamoz seni kandırıyor denizlidede tavastada deniz yok bunu nerden çekmiş isviçredede deniz yok
isveçlinin dünyadan haberi yok ne derseler kanıyor![]()
İki tane yaparız , ne var yani?
Masayı hazırla.Yapılır![]()
Geldim , yanımda bir de misafirim var.Masa hazır![]()
İyi geceler panpa
günay tünay karışık günler dilerim herkese, bugün evde kalırız dedik bugünüde uyuyarak tamamlayacağım sanırım
Açıklamayı sana yapmış, ayrıca ben kim hangi şehirden/ülkeden giriş yapıyor görüyorumgünay tünay karışık günler dilerim herkese, bugün evde kalırız dedik bugünüde uyuyarak tamamlayacağım sanırım
@Dosi ye açıklama yapmana gerek yoktu zaten sahra çölünün ortasında denize girdim desen onada inanırdı nasıl olsa![]()
Siz kandığımı sanın. Böylesi işime gelirisveçlinin dünyadan haberi yok ne derseler kanıyor![]()
ben şimdi vpn ile isveçte giriyor gibi yapsam sen beni istanbuldamı görüyorsun isveçtemi onu bileyimde öyle deneyeyimAçıklamayı sana yapmış, ayrıca ben kim hangi şehirden/ülkeden giriş yapıyor görüyorum
Siz kandığımı sanın. Böylesi işime gelir![]()
Kafanı yorma, daha fazla bilgi vermemben şimdi vpn ile isveçte giriyor gibi yapsam sen beni istanbuldamı görüyorsun isveçtemi onu bileyimde öyle deneyeyim![]()