- Reaksiyon puanı
- 113,187
- Puanı
- 1,060
Yelkenler suya indi sjsjjsjjsEllerin dert görmesin çalıṣkan süpermodumuz
afettim
Yelkenler suya indi sjsjjsjjsEllerin dert görmesin çalıṣkan süpermodumuz
Yelkenler suya indi sjsjjsjjs
afettim
Konuna ve sonuçlara laf niçin edeyim, iyi ki varsın iyi ki konuyu açmışsın, Allah razı olsun.Ben siz bu konudan mahrum olmayın diye gece 12-1 arası otomatikman silinen konuyu kopyalama adına düzenli uyku düzenimi biraz erteliyeyim ve konuyu kurtarayım, aylar sonra bu enler konusunu açayım ve sen gel konuma ve verilere laf at…. Bu mu teşekkürün @12.Adam
kırmızı kafayı sonuna kadar hak ettin
Sayende başım yandı.Ellerin dert görmesin çalıṣkan süpermodumuz
Lafım sana değil @Yakamoz-Asi ‘ye yöneliktiKonuna ve sonuçlara laf niçin edeyim, iyi ki varsın iyi ki konuyu açmışsın, Allah razı olsun.
Sayende başım yandı.
Öncelikle konuyu kurtardığın için teşekkürlerimi sunuyorum Sen olmasan ikinciliğim güme gidecekti@emreemreu 😡
Baktım Fener maçında bile belirmedi bu hafta silinir diye düşünüp uyumadan verileri kopyalamıştım, neyseki yapmışım çünkü yoksa bu hafta eksik olacaktı. Diğer haftayıda açarım bir iki güne.
------
Fazla bir uzaklaşma oldu
@Bully geldiği gibi ikinciliğe oturmuş, yakışmış.
Bu hafta zirveye oturur.
İlk haftaların gazıdır bu ya, genel olarak zirveye oynayabileceğimi düşünmüyorum öyle bir iddiam yok@Bully zirve benim demeye az kalmış Kaan
dosi senden bahsetti diye mesaj geldi, geldim ki ne geleyim benim nerde ilk üçdeki şanım şöhretim yok olmuş zaten sıralamada güzel bir yerde olsam @emreemreu konuyu açardı
Haftanın En Çok Konu Açanları
1 @Aserat 28 2 @mesmeso 8 3 @emreemreu 7 4 @Zeyno 4 5 @serhatt 3 6 @Dosi 3 7 @Keith Long 2 8 @RüzgarGülü 2 9 @tolgab 2 10 @ahmetbey 2
Haftanın En Çok Mesaj Yazanları
1 @serhatt 140 2 @Bully 131 3 @RüzgarGülü 126 4 @12.Adam 110 5 @xemrexxx 69 6 @ahmetbey 58 7 @Angelica 53 8 @Aserat 51 9 @Keith Long 46 10 @Dosi 41 11 @Yakamoz-Asi 41 12 @☪️HolyDemon666 41 13 @tekin 40 14 @Dante 39 15 @Alemdar 32 16 @The_Erinch 28 17 @batuhankaralar 25 18 @mesmeso 24 19 @Royal Highness 21 20 @bazinga 19 21 @Zeyno 18 22 @emreemreu 16 23 @S.G.A.T. 12 24 @dnzmrtozt 10 25 @tifosi12345 9 26 @Polat Şaşmaz 6 27 @Hazem 6 28 @Felon 6 29 @Gizmen 6 30 @BesaleT 5
Haftanın En Çok Hit Kazananları
1 @Aserat 5278 2 @emreemreu 2082 3 @mesmeso 1362 4 @serhatt 1001 5 @dnzmrtozt 813 6 @Dosi 643 7 @The_Erinch 602 8 @Keith Long 348 9 @RüzgarGülü 256 10 @Royal Highness 170 11 @tolgab 142 12 @BesaleT 75 13 @Zeyno 30 14 @ahmetbey 25 15 @tekin 7
Konuşta @xemrexxx i çıkamasın yukarıyaÖncelikle konuyu kurtardığın için teşekkürlerimi sunuyorum Sen olmasan ikinciliğim güme gidecekti
Benim aktiflik rayına oturduğunda sıralamada yakınlaşırız diye düşünüyorum
------
İlk haftaların gazıdır bu ya, genel olarak zirveye oynayabileceğimi düşünmüyorum öyle bir iddiam yok
niye hepiniz aynı puanı almanıza rağmen @Dosi ön sıradaki? ben olsam itiraz ederdim taa anayasa mahkemesine kadar itiraz başvurusunda bulunurdumEllerin dert görmesin çalıṣkan süpermodumuz
Ben şimdiden sonuçları biliyorum, bekleyip göreceğiz. Sıvacı sabar grubu da çok aktifti.Öncelikle konuyu kurtardığın için teşekkürlerimi sunuyorum Sen olmasan ikinciliğim güme gidecekti
Benim aktiflik rayına oturduğunda sıralamada yakınlaşırız diye düşünüyorum
------
İlk haftaların gazıdır bu ya, genel olarak zirveye oynayabileceğimi düşünmüyorum öyle bir iddiam yok
Yalnız bu küsüp günde 3 mesaj tek yazacağım dediğin haftaya ait. Yeni haftada mesajın iyi olur ama yeni gelen eski üyeler çok çene çalıştırdıdosi senden bahsetti diye mesaj geldi, geldim ki ne geleyim benim nerde ilk üçdeki şanım şöhretim yok olmuş zaten sıralamada güzel bir yerde olsam @emreemreu konuyu açardı
dosi ne zaman benim hayrıma olan bir konuyu açmış ki? sona demir attığım hafta mutlu bir şekilde gelde düştüğün durumu gör der gibi bildirim atıyor birde
Bekliyoruz açıklamanı heyecanla Acaba ben mi onları geçtim, onlar mı beni? Bizim aramıza onlar girmiş olabilir veya bambaşka sonuçlar olabilir tahmin etmesi güçBen şimdiden sonuçları biliyorum, bekleyip göreceğiz. Sıvacı sanar grubu da çok aktifti.
Yalnız bu küsüp günde 3 mesaj tek yazacağım dediğin haftaya ait. Yeni haftada mesajın iyi olur ama yeni gelen eski üyeler çok çene çalıştırdı
Seni 1 mesajda olsa geçmişim sjsjjsjjs
ben bundan sonra ilk üçe girmem zaten gözümde yok ilk üçteki arkadaşlara hayırlı olsun sonuçlarBen şimdiden sonuçları biliyorum, bekleyip göreceğiz. Sıvacı sabar grubu da çok aktifti.
Yalnız bu küsüp günde 3 mesaj tek yazacağım dediğin haftaya ait. Yeni haftada mesajın iyi olur ama yeni gelen eski üyeler çok çene çalıştırdı
Seni 1 mesajda olsa geçmişim sjsjjsjjs
Demek ki ilk ben 41. mesajı yazmışım ondan üst sıra olmuş. Önce ulaşan üstte oluyor. Bunu reaksiyon kısmında çözmüştükniye hepiniz aynı puanı almanıza rağmen @Dosi ön sıradaki? ben olsam itiraz ederdim taa anayasa mahkemesine kadar itiraz başvurusunda bulunurdum
bir kere dosinin puan eşitlendiği durumlarda kendini en sona yazması şar,t bir süper mod gerektiğinde üyelere öncelik tanımalı teamüllere göre böyle olmalı
Bende normalin üstünde yazmışım. Bu hafta yazılacak mesajlar dengeli olur diye düşünüyorumBekliyoruz açıklamanı heyecanla Acaba ben mi onları geçtim, onlar mı beni? Bizim aramıza onlar girmiş olabilir veya bambaşka sonuçlar olabilir tahmin etmesi güç
tamam bunu çözdük bir daha sormam desemde inanma yinede araya fitne fesat ekmek için arada bir söyleyebilirimDemek ki ilk ben 41. mesajı yazmışım ondan üst sıra olmuş. Önce ulaşan üstte oluyor. Bunu reaksiyon kısmında çözmüştük
Al kanıtı. Burda aynı reaksiyon ama ben 2.sıra
Ekli dosyayı görüntüle 128827
@Yakamoz-Asi
Ben izindeydim ya senin mesaj sayını da etkilemişimdir elbet Mesaj alındı bu hafta denge haftasıDemek ki ilk ben 41. mesajı yazmışım ondan üst sıra olmuş. Önce ulaşan üstte oluyor. Bunu reaksiyon kısmında çözmüştük
Al kanıtı. Burda aynı reaksiyon ama ben 2.sıra
Ekli dosyayı görüntüle 128827
@Yakamoz-Asi
------
Bende normalin üstünde yazmışım. Bu hafta yazılacak mesajlar dengeli olur diye düşünüyorum
Neyseki uzatmadın, işten geldim baya yorgunum. Uzatsan cevapsız bırakırdım reaksiyon bırakaraktamam bunu çözdük bir daha sormam desemde inanma yinede araya fitne fesat ekmek için arada bir söyleyebilirim
biraz öyle oldu evet birazda mangal konusu vesile olmuştur ama ben orda az konuşmuşum sana göreBen izindeydim ya senin mesaj sayını da etkilemişimdir elbet Mesaj alındı bu hafta denge haftası
Napalım mevzuya girmemiz gerekti arkadaşımız için Bu haftanın sakin ve dengeli geçmesi temennimizNeyseki uzatmadın, işten geldim baya yorgunum. Uzatsan cevapsız bırakırdım reaksiyon bırakarak
biraz öyle oldu evet birazda mangal konusu vesile olmuştur ama ben orda az konuşmuşum sana göre
bundan sonra kimseyle kavğa yok bana selam vermeyene bende selam vermemNeyseki uzatmadın, işten geldim baya yorgunum. Uzatsan cevapsız bırakırdım reaksiyon bırakarak
biraz öyle oldu evet birazda mangal konusu vesile olmuştur ama ben orda az konuşmuşum sana göre
Şükürler olsun
yok ben zorla kimseye mesaj yazmadımki zaten ? rahatsızlığı olan kişi derseki bana mesaj yazma rahatsız oluyorum derse yeterli, anında anlayabiliyorum