Emre Ozansoy
Süper Mod.
Seninki dimi bu 😂
Kudurma. .ss![]()
Doğum günün kutlu olsun Eylül Tumbar![]()
Çatla anamKudurma. .ss
İyi al koynuna bari.Çatla anamBayılıyorum böyle minnoş kızlara
![]()
![]()
Enes Koçak ile sevgililer. ssİyi al koynuna bari.![]()
Büyücüsü sağlammış kızın.Enes Koçak ile sevgililer. ss
Enes'in yeni dizisi tutmazsa tekmeyi vurur başka parlağa geçiş yapar kadınlara güven olmazBüyücüsü sağlammış kızın.![]()
Ecünnü kendi tutmamış dizisine baksın önce.Enes'in yeni dizisi tutmazsa tekmeyi vurur başka parlağa geçiş yapar kadınlara güven olmaz![]()
Kendi Düşen Ağlamaz 27’de bitti, Yalan da o kadar sürerse başarılı sayılırEcünnü kendi tutmamış dizisine baksın önce.![]()
Bu bir başarı değil ama.Kendi Düşen Ağlamaz 27’de bitti, Yalan da o kadar sürerse başarılı sayılırYaz dizilerinde oynayarak akıllılık ediyor aslında kışın 5 bölümde postalanma ihtimali var
![]()
Değil haklısın daha iyi bir kariyer başlangıcı yapabilirdi nasıl başlarsan öyle gider çünküBu bir başarı değil ama.![]()
Eeee bu kadar gömdün artık doğum gününü kutlamazsın.Değil haklısın daha iyi bir kariyer başlangıcı yapabilirdi nasıl başlarsan öyle gider çünküZaten güzellik de bir yere kadar oyunculuğu da pek parlak değil
![]()
Güzelliğine hayranım ama doğruları da söylerimEeee bu kadar gömdün artık doğum gününü kutlamazsın.![]()
Ayol bu güzelse ben eşsiz bir parçayım.Güzelliğine hayranım ama doğruları da söylerim
Tekrardan iyi ki doğdun prenses Eylül![]()
Bu kadar da çatlanmaz ki bu güzellikler senin parlakları kapıyorlar diyeAyol bu güzelse ben eşsiz bir parçayım.![]()