bana lanmı diye hitap ettin dosiiiii !@Yakamoz-Asi paragrafı oku, doğru kelimeyi bul, cezayı kes. Vücudumdan sana ne lan.
yok bildirim yapıyorduk dosiye seslenmiyorduk sanırım
dur bildirimde bulunayımda gör gününü
bana lanmı diye hitap ettin dosiiiii !@Yakamoz-Asi paragrafı oku, doğru kelimeyi bul, cezayı kes. Vücudumdan sana ne lan.
Sen Ömer misin ? Ne diye cevap veriyorsun arkadaşım.bana lanmı diye hitap ettin dosiiiii !
@Yakamoz-Asi paragrafı oku, doğru kelimeyi bul, cezayı kes. Vücudumdan sana ne lan.
öyle olurmu ben günahsızım burda kim suçluysa (buda 27-15 i gösteriyor )onu biçip döveceksin arada niye iyilerde gitsinki sadece kötüleri temizlemek lazımBen ṣahsen biçer döver gibi tüm mesajlarınızı siler, sizi karṣılıklı engellerdim.
Sen şimdi mikasa hanıma çözüm yolu ürettin.Yakışmadı , yakışmadı o da bizim bir kardeşimiz. @tekinBen ṣahsen biçer döver gibi tüm mesajlarınızı siler, sizi karṣılıklı engellerdim.
öyle olurmu ben günahsızım burda kim suçluysa (buda 27-15 i gösteriyor )onu biçip döveceksin arada niye iyilerde gitsinki sadece kötüleri temizlemek lazım
Sen şimdi mikasa hanıma çözüm yolu ürettin.Yakışmadı , yakışmadı o da bizim bir kardeşimiz. @tekin
şaka yaptık ya biz , demi 27-15, biz şaka yaptık zaten
Ben etiket etmedim , sen ettin. Cümlemin devamını getiremiyorum çünkü mosi bir hanımefendi.
Onun adı raporlamak bildirim değil. Yönetim bakar ve değerlendirir.bana lanmı diye hitap ettin dosiiiii !
2 gündür deli gibi dizi izledim yeni bitti ve yarın için hazırlık yapacağım. Hiç uğraşamam. Başkaları uğraşsın
duydunmu öyle dinliyorsun ama boşuna seni uyarıyor burda , yeni üye arkadaşlarınla sakin sakin konuş diyor onu üzme diyor yeni üyelere haşin davranma diyor ?Ben etiket etmedim , sen ettin. Cümlemin devamını getiremiyorum çünkü mosi bir hanımefendi.
Dikkat et kim vurduya gitme.Arasıra
Tabiki bunlar hep şakayanlışlıkla banlamaktamı vardı
ben onu hesaba katmamıştım şimdi bunu @Dosi nin aklına getirme birazdan koşarak gelir banlar beni sebep olarakta senin dediğin yanlışlıkla seni banlasalar lafını, yanlış konuştu banla bunu şeklinde algıladım der o zaman tam gümleriz ,
Yönetimden hiç anlamam ben yönetilmeyi severim. Şaka tabiki yaSende kafayı bana taktın ha, küstüğünde seni kendi halinde bırakmak gerekirdi Ben bundan sonra en iyisi soğuk buzdolabı moduna geçeyim. Üyelerle sohbeti keseyim. Tek yönetici benmişim ve tüm cezaları uyarıları ben veriyorum sanıyorlar galiba sjjsjsjs @RüzgarGülü
Arkadaşlar öyle kolay ceza verme banlama olayı yok. Çoğunluk ne derse o. Önce bunu bilin.
Forumun uyarı kısmına bakarsanız ne kadar uzun süredir olmamış olduğunuda görürsünüz
Çok olay değil ya sürekli birinci olanı 1 kere geçmekBence haftanın olayı @RüzgarGülü 'nün @serhatt 'ı geçmesi
şaka desende kızıyorlar espri desen o nedemek diyorlar bende tam ne yapacağımı çözemedimTabiki bunlar hep şaka
------
Yönetimden hiç anlamam ben yönetilmeyi severim. Şaka tabiki ya
------
Çok olay değil ya sürekli birinci olanı 1 kere geçmek
Çok takılma modlara görevini yapacak işleri o.şaka desende kızıyorlar espri desen o nedemek diyorlar bende tam ne yapacağımı çözemedim
yok artık takılmıyorum kendi çapımda kenarda köşede çene çalmaya devam edeceğimÇok takılma modlara görevini yapacak işleri o.