Kim yemiş oğlanları be kazulet ? 😂😂
Kim yemiş oğlanları be kazulet ? 😂😂
Ecünnüler kim olacak.Kim yemiş oğlanları be kazulet ? 😂😂
Bana bak tatildeyim zaten, sayende foruma az da olsa geri döndüm Eylül'den önce 😂 YIRTARIM SENİ BE 😂Ecünnüler kim olacak.
Ayrıca sana benzer kazulet, belanı arama.
Ay dönmez olaydın. .ssBana bak tatildeyim zaten, sayende foruma az da olsa geri döndüm Eylül'den önce 😂 YIRTARIM SENİ BE 😂
Kaos lazım be Serhatım 😂 Aj'ım aj aj 😂Ay dönmez olaydın. .ss
Varoşa bağladın bakıyorum. Böyle şeyler bana ters hayatım.
Koasu paçozlukla değil zeka ve entrikayla harmanlayarak çıkartıyorum ben, sana da o şekilde tavsiye ederim.Kaos lazım be Serhatım 😂 Aj'ım aj aj 😂
Hadi canım 😂Koasu paçozlukla değil zeka ve entrikayla harmanlayarak çıkartıyorum ben, sana da o şekilde tavsiye ederim.
sözden sonra tvye çektiği işlerden istediğini alamayınca askeri tarzı diziye geri döndü.Sevdiğim bir oyuncu o yüzden şu eleştirileri yapmak istiyorum kendisi hakkında. Yeteneğiyle başrol olmayı başardı ama bi jön veya star olamadı. Gişe yapan bir filmi yok, dijital platformlarda da etkisiz. Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları ve Söz dizilerinde tüm hünerlerini sergiledi ve devamını getiremedi. Arıza ve Baba (Haluk Bilginerle tanışması dışında) kendisine bir şey katmadı, Teşkilat da katmayacak. Tabii Aybüke ile yeniden buluşmaları güzel. Daha önce hiç izlemediğim Teşkilat’ın yeni sezon ilk bölümüne bakabilirim belki
Daha iyi bir kariyer planlaması yapmalı. Hep garantiye oynuyor bence risk almalı artık, adından söz ettirmelisözden sonra tvye çektiği işlerden istediğini alamayınca askeri tarzı diziye geri döndü.
Sen Ender'sen bende Şahika'yım be
Yok Kaya olmayı tercih ettim 😂
Kaya olursan da üzülürsün.Yok Kaya olmayı tercih ettim 😂
Ay asla 😂Kaya olursan da üzülürsün.
Kayalığımdan 😂Kuduracak ne var pardon?