RüzgarGülü
Favori Üye
Hey gidi hey 480 bölüm senaryo yazmak. Vay be. Bir gün sinemada Pompy Reis yazacak var ya. Eğer koltik boş kalırsa hepsini ben satın alırım senin içinHalkın polisi 480.Bölüm
Hey gidi hey 480 bölüm senaryo yazmak. Vay be. Bir gün sinemada Pompy Reis yazacak var ya. Eğer koltik boş kalırsa hepsini ben satın alırım senin içinHalkın polisi 480.Bölüm
Avrupa daha mantıklıHey gidi hey 480 bölüm senaryo yazmak. Vay be. Bir gün sinemada Pompy Reis yazacak var ya. Eğer koltik boş kalırsa hepsini ben satın alırım senin için
bak gördüğün gibi daha 3 bin olmamış @RüzgarGülü niye iftira atıyorsunHalkın polisi 480.Bölüm
satın alacaksında filme gitmeye niyetin varmı ?Hey gidi hey 480 bölüm senaryo yazmak. Vay be. Bir gün sinemada Pompy Reis yazacak var ya. Eğer koltik boş kalırsa hepsini ben satın alırım senin için
evet kış gelince millet buralarda kuyruk olacak iğne atsan yere düşmezYaz ayına rağmen reytingin iyi @Keith Long
Eline sağlık
Kış dizilerinin entrikaları zorluyorYaz ayına rağmen reytingin iyi @Keith Long
Eline sağlık
Kıral sinemaya ciksin koşa koşa giderim. Pompy Reyizbak gördüğün gibi daha 3 bin olmamış @RüzgarGülü niye iftira atıyorsun
------
satın alacaksında filme gitmeye niyetin varmı ?
Benim yeni kötü emniyet müdürü ekleyebilmem için 43.Bölümde olabilirKıral sinemaya ciksin koşa koşa giderim. Pompy Reyiz
Sinema filmi cekmenden.bahsediyoruz.Benim yeni kötü emniyet müdürü ekleyebilmem için 43.Bölümde olabilir
BiliyorumSinema filmi cekmenden.bahsediyoruz.
Neden ülkemizde yapmıyorsun?Biliyorum
Avrupa’da yaparım
Sinemada o kadar sansür yok. Siyasi etnik lgbt felan çok karismazsan sıkıntı olmaz. Sen ülkeni terketme gel burda yap filmi.sansür oluyor
İmam konusu @RüzgarGülüSinemada o kadar sansür yok. Siyasi etnik lgbt felan çok karismazsan sıkıntı olmaz. Sen ülkeni terketme gel burda yap filmi.
Sinema filmi arka sokaklar mi olacak sinema yeni ve farklı bir senaryo olmalı büyük düşünmek gerekArka Sokaklar işliyor
@RüzgarGülü
AnladımSinema filmi arka sokaklar mi olacak sinema yeni ve farklı bir senaryo olmalı büyük düşünmek gerek
Mesela Türkiye'den İrlanda'ya jigolo olmak için giden gencin hikayesi gibi. Nasıl hikâye başlığı @tekin
büyük düşünmek gerekSinema filmi arka sokaklar mi olacak sinema yeni ve farklı bir senaryo olmalı büyük düşünmek gerek
Mesela Türkiye'den İrlanda'ya jigolo olmak için giden gencin hikayesi gibi. Nasıl hikâye başlığı @tekin
Adana kebap konusu yazmak istemiyorumbüyük düşünmek gerek