Türkiyenin Senaristleri Yarışması Başlıyor

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Dizi Koliğin Yapımcılığını Üstlendiği Ve Juri Üyeleri Aralarında Bulunan Dizi Koliğin Yeni Yarışması Türkiyenin Senaristleri En İyi Senaryoyu Yazan Kişiler Juri Üyeleri Tarafından Beğenilen En İyi Senaryo Bir Yapım Şirketi Aracılığıyla Dizi Veya Film Bile Yapılabilir. Polisiye, Aşk, Dram Vb. Farketmez... Önemli Olan Teknik Ve İçindeki Duyguyu Belirtmeniz...

Türkiyenin Senaristleri Adlı Forumumuzun Yarışmasında Juri Üyeliği Fks Ve Dizi Koliğe Ait... Beğenilen Senaryo Juri Üyelerinden Geçer Not Alırsa Bir Sonraki Bölümün Senaryosunu Yazabileceksiniz

Türkiyenin Senaristleri Yarışmasına Katılmak İsteyenler Başlık Altında AD- SOYAD Ve Yazacağı Dizi Veya Filmin Konusu Hakkında Bilgi Vermeleri Rica Olunur. Senaryo En Az 2 Sayfa En Fazla 10 Sayfa Olmalıdır. Hayal Ettiğiniz Dizi Veya Filmin Sadece 1 Bölümünün Yazılması İstenmektedir. Yazan Herkesin Dizi Koliğe Mesaj Atmaları Sayesinde DİZİ SENARYOLARI Adlı Bölümümüzden Senaryoyu Paylaşabilir Hem Jurilerin Hemde Forum Üyelerinin Okumasını Sağlamış Olabilirsiniz.

Türkiyenin Senaristleri Çok Yakında Favoriforumum.net te.

Proje hos, çok güzel de bana jürilik teklifi gelmedi ki? Seve seve yaparim da, ama burada yazilmis oldugu senaryolari bir diziye dönüstürtmek çok da zor olmaz mi? Sonuç itibariyle bu meslegi profesyonel senaristler yapiyor ve onlar bile dizilerin birçogunu çektiremiyorlar..

Katilima bagli bende yarismana destek vermek isterim ama böyle bir yarismanin forum içinde bir etkinlik olmasi bence daha güzel olur diye düsünüyorum ama yine de sen bilirsin.

biraz abartılı bir giriş olmamışmı 🙂 yoksa buda mı bir senaryo :D dizi felan çekilebilir dediğine göre kesin bu da senin bir senaryon 😛 :D

Proje hos, çok güzel de bana jürilik teklifi gelmedi ki? Seve seve yaparim da, ama burada yazilmis oldugu senaryolari bir diziye dönüstürtmek çok da zor olmaz mi? Sonuç itibariyle bu meslegi profesyonel senaristler yapiyor ve onlar bile dizilerin birçogunu çektiremiyorlar..

Katilima bagli bende yarismana destek vermek isterim ama böyle bir yarismanin forum içinde bir etkinlik olmasi bence daha güzel olur diye düsünüyorum ama yine de sen bilirsin.

haklısın ama ben mesaj gnderemedim sana bir türlü yazdıktan sonra gönderim dedim :D kusura bakma... dizi yapılabilir yani sonuçta bn konuştuğum veya konuşabileceğim yapımcılara bu senaryoyu gnderirim... beğenip dizi yapmak onlara kalır ve bu yarışmamızın 1. si belli olduktan sonra her türlü kişisel bilgiyi alırız... ben direk bi arkadaşım var ona devrederim.... daha sonra dizi olabilr..... :D

biraz abartılı bir giriş olmamışmı 🙂 yoksa buda mı bir senaryo :D dizi felan çekilebilir dediğine göre kesin bu da senin bir senaryon 😛 :D

hyr tabiikide... zaten bnde kesin demedim ama ben tüm yapımcılarla konuşup dizinin senaryolarını devrederim.. tabi senaryonuz aynı kalmayabilr... sonuçta bir dizinin senaryosu en az 80 sayfayı geçiyor ve bunlarda ancak profosyöneller tarafından yapılabilr.... zaten gelen senaryolar içinde sadece bi kişi bu hakka sahip olacak