Gelecek sezon oradayım.
Gelecek sezon oradayım.
Sen bu işi biliyorsun.kalanını nasıl soyuyor acaba gain deydi sanırım program
Kız bu oğlanı Elite koysak sırıtmaz.
hangi roldeKız bu oğlanı Elite koysak sırıtmaz.
Orası senin hayal gücüne kalmış.hangi rolde
Best couple oluruz aman olurlar.bununla yakışır
Kız bu oğlanı Elite koysak sırıtmaz.
hangi rolde
Orası senin hayal gücüne kalmış.
bununla yakışır
Çarpıkla üçlü priz olurlar.Best couple oluruz aman olurlar.
Eyvallah kardeşim. Gece de olunca duygulandım.@S.G.A.T. bu aralar çok fazla eski konulara gidiyor. Forumdan kopuyor gibi hissediyorum herkes bu yoldan geçti. Burdayız biz kendini yalnız hissetme. Konulara katıl vakit ayirabildigin kadar ama terketme.
Şu an tam düşündüğüm bu. Çünkü kel bir baştaki saç kadarken eski üye sayısı herkes değerli.
İyi bakalım burda olduğunu öğrenmek güzel kopma sakınEyvallah kardeşim. Gece de olunca duygulandım.
Yeni konularda pek iş yok. İnstagram, face falan da pek bana göre değil. Takılıyorum öyle forumun eski konularında.
kız elite in final sezonu saçma olmuş sen olsan hem hectora hem İvan a gönül verirdin, günün saatlerini ayırır her saat birine giderdin, sorun kalmazdı, senaryo çıkmazdıBest couple oluruz aman olurlar.
Kız final sezonu geldi mi?kız elite in final sezonu saçma olmuş sen olsan hem hectora hem İvan a gönül verirdin, günün saatlerini ayırır her saat birine giderdin, sorun kalmazdı, senaryo çıkmazdı
arada birkaç olay çıkarıp kendini de bu polise tutuklatırdın
bu çiftle aralarına 3.seviyor o iş için de @Yakamoz-Asi ya da @12.Adam ı görevlendirirdik neyse bu dizinin konusu neredeydi
geldi gııı dün gece izledim spoiler söylememKız final sezonu geldi mi?
Ivan yine kızlara mı meyletti?
Sondaki çiftin rolleri ne?
kız elite in final sezonu saçma olmuş sen olsan hem hectora hem İvan a gönül verirdin, günün saatlerini ayırır her saat birine giderdin, sorun kalmazdı, senaryo çıkmazdı
arada birkaç olay çıkarıp kendini de bu polise tutuklatırdın
bu çiftle aralarına 3.seviyor o iş için de @Yakamoz-Asi ya da @12.Adam ı görevlendirirdik neyse bu dizinin konusu neredeydi
Hemen izlemeliyim.geldi gııı dün gece izledim spoiler söylemem
ama bak Nadia bacım da senin gibi önce kapalıydı sonra guzmanla güreş tuttu son sezona açılıp gelmiş türbanı atmış
Iyyy geri mi gelmiş, hevesim kaçtı.geldi gııı dün gece izledim spoiler söylemem
ama bak Nadia bacım da senin gibi önce kapalıydı sonra guzmanla güreş tuttu son sezona açılıp gelmiş türbanı atmış
Hemen izlemeliyim.
kız @Angelica teyzem de serhat için bunları demişti zamanında 7. kocası ile evliyken edepsizIyyy geri mi gelmiş, hevesim kaçtı.