popi yapay zekanın ismi mi ?Yapay zeka sadece toparlıyor diyor ama bilemedim. Eskiden daha anlaşılmazdı pompy ve yapay zeka da.yoktu o zamanlar
popi yapay zekanın ismi mi ?Yapay zeka sadece toparlıyor diyor ama bilemedim. Eskiden daha anlaşılmazdı pompy ve yapay zeka da.yoktu o zamanlar
Eski ismi Pompy idipopi yapay zekanın ismi mi ?
iPad’e Yazdım ordan kopyalıyorum telefon silmiş 11.bölümü Aceleyle fikrimi yazıpYapay zeka sadece toparlıyor diyor ama bilemedim. Eskiden daha anlaşılmazdı pompy ve yapay zeka da.yoktu o zamanlar
süpervizörlük derken diziyimi denetleyecekler?@tekin supervisorluk İrlanda’nın dizilerinde var
bence İrlanda formatına çevirecekler
Arka sokakları d media
Başka türlü baş edemezler Yalı çapkını ve kızılcık şerbetiyle
------
@RüzgarGülü
Orhan Oğuz’a öyle bir görev vermişler ama kabul etmemişsüpervizörlük derken diziyimi denetleyecekler?
senin dizi senaryoların yaz tatiline girmiyor mu ?Orhan Oğuz’a öyle bir görev vermişler ama kabul etmemiş
Halkın polisi girdisenin dizi senaryoların yaz tatiline girmiyor mu ?
iyi o zaman tatilde bol bol kafa dinlersin sonra sonbaharda harika bir dönüş gerçekleştirirsinHalkın polisi girdi
Yaz tatiline
Sokağın polisleri 16.Bölümde problem yaşadı konudan zorunlu ara verdi
42 bölüm olacaktı
------
@tekin
------
@RüzgarGülü
Sokağın polisleri oyüzden devam ediyoriyi o zaman tatilde bol bol kafa dinlersin sonra sonbaharda harika bir dönüş gerçekleştirirsin