Dizi kolik yorumluyor

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Efenim.... öncelikle bu köşe yazıma katılan herkese canı gönüldenn teşekkür ederim... İlk bölümün heyecanı sardı beni.... isterseniz yorumlarıma başlayalım... Evet evet başlayalım... :D
________________________________________________________________________________________________________

İlk önce dizilerden başlamak istiyorum...
________________________________________________________________________________________________________

Adını Feriha Koydum

Medyapım iddialı bir dram, aşk dizisi bu... Genel konudan pek bahsetmek istemiyorum ama şöyle söyleyeyim... yalanlar üzerine kurulu bir dünyanın olmayacağını anlatan Türkiyedeki en iyi dizidir. Medyapımı bu konuda tebrik etmek istiyorum... Gerçekten harika bir iş çıkarıyor. Zaten benim şahsi görüşüm Medyapım Türkiyedeki en iyi yapım şirketidir. Dizide bazen hatalar oluyor.. Bu hatalara ben bir izleyici olarak bakmıyorum ve görmezlikten geliyorum... İzleyen herkesinde böyle düşündüğünü sanıyorum... Tabii yinede dikkat edilmesi gerekir... Sonuçta çok izlenen bir dizi...

Kurtlar Vadisi Pusu

Pana Filmin son zamanlarda çektiği ve rating alan tek dizisi ama ben biraz kurtlar vadisinde derine inmek istiyorum... Osman Sınav zamanına değinmek orayı araştırmak istiyorum... Hatırlarsanız o zamanda hatta şu an Kanal 7de bile tekrarlarıyla ilgi gören tek dizi... Şimdi biraz dha ayrıntıya inersek işin aslında Oktay Kaynarca gibi o zamanların en fenomen ismi duruyor. Fenomenliğide Kurtlar Vadisiyle oldu.. Şimdi işin aslı Kurtlar Vadisinden Oktay Kaynarca çıktığında bile bu dizi izleyenleri büyülüyordu... Yanlışlık olmasın SHOW TVninde emeği büyüktür bu Kurtlar Vadisinde... Ama Pusuya gelecek olursak şöyle söylemem gerek SHOW TVde ki yılları en iyi yıllarıydı... Konu olarak, rating olarak vs. herşey o zamanlarda çok iyiydi. Çok değil 3,5 yıl içinde en çok değişen dizi oldu. Dizinin Star TVDdeki hali bile çok iyiydi diyebiliriz. Ancak ne olduysa geçen sezon Atvye giden Kurtlar Vadisi Türkiye ye Oldu. Dizi baya siyaset konuşur oldu ve diziyi izlenebilir tüm özellikler kayboldu. Şimdi nerede? TNTde. TNT diziyi eski haline getirmeye çalışıyor. Ama bana kalırsa dizi biraz saçmalıyor. Çünkü sürekli konu tekrarı oluşmuş oluyo.. Dizinin tadıda biraz kaçıyo... Yani Atvdeki halinden kat kat iyi ama TNTnin de Atvden farklı kılınır yanı yok.

Muhteşem Yüzyıl

SHOW TVnin sevilen dizisiydi bir zamanlar... Geçen sezon 27 Rating seviyesinde 60 share kadar çıkan dizi.... Geçen sezon en ilgi çeken diziler arasında..Muhteşem Yüzyıldan bahsediyoruz... Evet Muhteşem Yüzyıl geçen sezonun en iyi yapımları arasındaydı. Ancak dizinin ratinglerini yüksek gören Timur Savcı diziyi 5 sezon boyunca ayakta tutabilmek için konuları sürekli aynı yerde dönüp dolaştırdı. Bana kalırsa dizinin en iyi hali 24 bölümlük halidir. Eğer dizi 5 sezon boyunca devam ederse dizinin ratingleri yavaş yavaş düşecektir... Diziyi bence pek uzatmalarına gerek yok... Dizinin zamanında bitmesi en iyisi olacaktır.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Evet geçen sezon ratingleri alt üst eden bir diğer dizimiz Öyle Bir Geçer Zaman Ki... Dizi Kanal Dnin gözbebeği... Bu dizininde en iyi hali 1. sezonu... Evet dizinin 2. sezonu için her ne kadar çok emek verdilerse boşuna vermişler.. Çünkü bu dizideki konular Aylin Soner, Cemile - Ali arasında gerçekleşiyor. Dizi izleyenler artık belli bi yerden sonra sıkılmaya başladı... Bu gerçektende doğru... Dizi artık çok sıkıyor... Bu dizide 5 sezon ekran macerası yapmayı amaçlamış.. Dizinin geleceği ise bana göre pek parlak değil...

Pis Yedili

Ekran macerasına bu sene başlamış yepyeni taptaze bir gençlik dizimiz var... Komedi, aşk, dram hepsi bu dizide... eee Daha ne olsun yani dizi inşallah hep böyle güzel devam eder bizede izlemek düşer...

_______________________________________________________________________________________________________

Dizi yorumlarımz bitti isterseniz yarışma bölümüne geçebilriz... Evet geçelim bakalım neler olacak?
_______________________________________________________________________________________________________

Yetenek Sizsiniz Türkiye

Yarışmaların en güzeli, en eğlencelisi, en iyisi.... Acun Medya 3. sezonunda yine yaptı yapacağını... Fenomen haline gelen Yetenek Sizsiniz Türkiye SHOW TV ekranlarında yine fırtınalar estiriyor... yarışma genel izleyiciye hitap etse de gençlik ağırlıklı izleyicisi daha fazla... Birbirinden farklı yetenekleri izlemenin ekrandaki keyfi bir bambaşka olurken kendilerini yetenkli sanıp sahneye çıkan 7den 70e herkesi izlerken gülmekten kırıp geçiriyoruz... Evet Acun Medyanın yaptığı en iyi yarışmalardan diyebilirim..

O Ses Türkiye

Yarışmamız bir ses yarışması... sadece etkileyici bir ses juriyi ikna eden tek etken.... Bu yarışma çok eğlenceli ve çok heyecanlı geçiyor.. bi kaç hafta önce canlı yayına yeni başladıklarında bir takım kazalar olsa da Acun Medya hemen toparlayıveriyor... Sonuçta canlı yayın kazaları bir gelenek haline geldi.. Her canlı yayında mutlaka bir kaza çıkıyor... Bunu da işin ustası Acun zaten hemen toparladı... Yine bambaşka bir formatıda bizlere sunduğu için SHOW TV ailesine teşekkürlerimizi iletiyoruz..

Şanslı Masa

Bir zamanlar her salı 23.00 te Kanal D ekranlarından kaçırmadan izlediğimiz zevkli yarışmayı artık görürsek direk kanal değiştiriyoruz... Kanal D gününü arttırdığı yarışmasından vazgeçmiş olmalı ki artık o kadar izlenmiyor.. peki neden? Kanal D haftada 3 gün Şanslı Masayla devam etti yaz ayları... Sonuçta haliyle millet sıkılıverdi... Zaten format çok iyide değildi... neden gününü arttırıyorsunuz anlamadıkki... Bana kalırsa bir yarışmanın daha sonuna geldik...

Kazanmak İçin Bir Dakika

Karşımıza geçtiğimiz hafta başlayan Kanal Dnin yeni yarışması Kazanmak İçin Bir Dakika var. Yarışmanın formatı güzel ama sunucu rezalet... Bu yarışmayı en çok Kenan Işık yada sesiyle herkesi büyülüyen Haluk Bilginerin sunmasını isterdim... O Zaman yarışma rating rekorları bile kırardı.. Ama şu haliyle bir türlü izleyemiyorum...

Bugün Ne Giysem? YENİ SEZON

Pazartesi günü SHOW TVde yeni sezona merhaba diyen fenomen moda yarışmamız Bugün Ne Giysem? yine fırtınalar estiriyor... En şık olmak isteyen kadınların adeta birbirleriye şıklık yarıştığı yarışmada sivri diliyle dikkat çeken Hakan Akkaya... Türkçesiyle herkesi güldüren İvana Sert.. Herkes tarafından sevilen juri Uğurkan Erez dışında yeni sezonda sürpriz bir isim eklendi... Uğurlu odanın yeni uğuru görevi Yok Böyle Dansın Şampiyonu Özge Ulusoy oldu. Yarışma bu sezonda baya renkli ve rekabetli geçeceğe benziyor şimdiden...

Son olarak ekranlarda sevilen program ve talk showlara değinmek istiyorum...

Beyaz Show

Geçtiğimiz hafta geç saatlere kalan Beyazıt Öztürkün renkli sunumuyla ekrana gelen program bu sezonunda pek iyi değil... Program için söyleyebileceğim bazı şeylerin ayrıntısına inecek olursak birincisi... Beyaz Show artık sıkmaya başladı... Programın bu sene formatının değişmesi bir yana Beyazıt Öztürkün esprileri eskisi kadar güldürmüyor... Nedeni artık her yerde Beyaz, Beyaz Beyaz... Yani Beyaz hayatımızdan bi an bile çıkmıyor... Her yerde Beyaz.... Programı yeni sezonda Acun Medya aracılığıyla yeni versiyonuyla SHOW TVde göreceğiz... Umarız Acun Medya her zamanki gibi iyi bi iş çıkarır ve bizi yine Beyaza bağlar...

Kraliyet Ailesi

Geçtiğimiz sezon Okan Bayülgen haftada 3 günlük programla Kanal D ekranlarına veda etmişti... Okan geçen sezon fenomenliğini kaybetti... Kanal Dye giren diğer tüm herkes gibi... Bu sezon Tv8de rastladım Okana bi kaç defa... Tv8deki Hali gerçekten çok eğlenceli geçiyor... Valla Okan bu sezon beyazdan bile daha eğlendiriyor beni... Gelecek sezonda Caner Erdem Yönetiminde SHOW TVye Gelme İhtimali var... Yıllar önce ZAGA Gecesi Cumartesi Gecesi tutkusu geri dönüyor.... Umarım teklifi kabul ederde yine zevkle izleriz Okanla Zagayı...

Saba Tümer İle Bugün

12 Eylülden itibaren SHOW TVde Tutkuyla izlediğimiz bayan kahkaha Saba Tümer uzun bir aradan sonra ilk kez SHOW TVde yeni bir programa başladı. Magazinden, güncel yaşama her konuda bizi bilgilendiren, eğlendiren, güldüren Tümer bu programıyla sabahları ekrana bağlayan tek şey oldu...

SHOW Kulüp

Sabahın erken saatlerinde Mert Öğünün canlı olarak sunduğu ve magazini tadıya en iyi anlatan ve herkese hitap eden yapısıyla ekranlara bağlıyor. Show Kulüp kaliteli yapısıyla Caner Erdem Yönetiminde gerçekleşmeye devam ederken izleyicinin fenomen olarak nitelendirdiği tek magazin programı diyebiliriz... Magazin Dünyasından anında haberleri veren SHOW Kulübe bir kez daha teşekkür ederiz.

Süper Kulüp

Fox Tvnin en dikkat çeken magazin programı ekrana yansıttığı frikiklerle dikkat çekiyor... 23.30da ekranlara gelen bu magazin programı izleyiciye ne yaptırmak istyor onu anlamadık ama şunu söyleyeyimki bu program magazinden başka herşeye benziyor... Verdiği haberler gerçekten süper... Ama pek aile yapısına hitap etmiyor... Hatta bu programı çoğunlukla erkeklerin izlediğni düşünüyorum... Ama benim pek tercih etmediğim programlar arasında en başta geliyor...

____________________________________________________________________________________________________

DİZİ KOLİK YORUMLUYORun İlk Bölümünde Bize Katılan Yorumlarıma Destek Veren Vermeyen Herkese Teşekkür Ederim... Bir Sonraki Haftanın Konuları Başlık Altında Birazdan Eklenecektir...

Son düzenleme:
yorumlarini begenmedim kusura bakma kendi sevdigin dizileri on planda tutmusun muhtesem yüzyıl hiç katilmiyorm show tv sbt hiçbir zaman 60 share almadi bikere egri oturup dogru konusalim sbt 12 13 aliyordu yine ayni oranlari aliyor a/b 18 reytinge yaklasti bazi yorumlarin begendim bazilari -- çektim ornegin Muhtesem Yüzyıl 4 Sezon SÜrcek yapımcı öle açıklamisti sen kendi kendine gelin güvey olmusun

yorumlarini begenmedim kusura bakma kendi sevdigin dizileri on planda tutmusun muhtesem yüzyıl hiç katilmiyorm show tv sbt hiçbir zaman 60 share almadi bikere egri oturup dogru konusalim sbt 12 13 aliyordu yine ayni oranlari aliyor a/b 18 reytinge yaklasti bazi yorumlarin begendim bazilari -- çektim ornegin Muhtesem Yüzyıl 4 Sezon SÜrcek yapımcı öle açıklamisti sen kendi kendine gelin güvey olmusun

Dizinin toplam 5 sezon olacağını biliyorum ve yanlış deil herşeyi araştırarak yazdım ben sen merak etme yorumlarıma katılman önemli deil ama düzgün eleştirirsen sevinirim.. :D

Dizinin toplam 5 sezon olacağını biliyorum ve yanlış deil herşeyi araştırarak yazdım ben sen merak etme yorumlarıma katılman önemli deil ama düzgün eleştirirsen sevinirim.. :D

eyvah düsüyorum yazsaydin keske oda gzel bir yarisma reytingleri çok iyi olmaya basladi :D ama olsun yine begendim cogu seyi :)

eyvah düsüyorum yazsaydin keske oda gzel bir yarisma reytingleri çok iyi olmaya basladi :D ama olsun yine begendim cogu seyi :)

onu diğer haftaların konusuna eklmiştim birazdan paylaşıcam başlık altında gelecek haftanın konularını... bu arada katılmadığın ada katıldığın konulardan bahsedersen sevnirm :D

açık ve net söylim yorumlarını hiç beğenmedim.tam bir show tv hayranlığı ve show tv yi övme görüyorum.vadi hakkında yorum yapma bi kere bile izlememişsin saçma sapan yorumlar yapıyosun.kusura bakma ama olmamış.

açık ve net söylim yorumlarını hiç beğenmedim.tam bir show tv hayranlığı ve show tv yi övme görüyorum.vadi hakkında yorum yapma bi kere bile izlememişsin saçma sapan yorumlar yapıyosun.kusura bakma ama olmamış.

sadece kurtlar vadisi için söylediğim yorumlarımı söylüyosan 2 sezondur pek sık izlemiyorum... ama star ve showda çok izledim o dizileri... show tvyi övme derken ben genel olarak hepsinin ii ve kötü yanını değerlendirdiğimi düşünüyorum... :D yinede siz bilirsiniz tabi..

Okan Bayülgen haftada 3 günlük programla Kanal D ekranlarına veda etmişti... Okan geçen sezon fenomenliğini kaybetti...

haftada 2'ye düşmüştü program sayısı Kral çıplak yayından kalkmıştı...Bence de Okan geçen seneki hatta 2 sene önceki disko kralındaki fenomenliğini kaybetti. Bu sezon eski tadı vermiyor...

show tv övme var farkına vardim o teshis kesin koydum

kreys bn genel olarak hepsinin ii yanlarınıda kötü yanlarınıda söyledim.... show tvyi övmem derken övülecek bi yanı yok zaten her işinde başrılı bir kanal... bnde sendeki star hayranlığını sorim o zaman her yorumunda mutlaka starı sevdiğini belli ediyosun :D

Okan Bayülgen ve Beyaz'ın Show'a geçeceğine kesinlikle inanmıyorum. Bunu söyleyim :)

Okan Bayülgen bence geçen sezon da fenomendi ama yeni kanalında da aynı başarısını sürdürüyor. TV8'de rahat bir ortamı var istediği gibi davranıyor ve yine hep gündemde. Show TV'ye asla gitmez. Çünkü Medya Arkası bölümünde yıllardır %90 Show TV yapımlarıyla dalga geçiyor. Çoğu da İç Yapımlar'ın yapımcılığnıı yaptığı programlar. Ayrıca Acun ile de adeta düşmanlar birbirlerine :)

Okan Bayülgen ve Beyaz'ın Show'a geçeceğine kesinlikle inanmıyorum. Bunu söyleyim :)

Okan Bayülgen bence geçen sezon da fenomendi ama yeni kanalında da aynı başarısını sürdürüyor. TV8'de rahat bir ortamı var istediği gibi davranıyor ve yine hep gündemde. Show TV'ye asla gitmez. Çünkü Medya Arkası bölümünde yıllardır %90 Show TV yapımlarıyla dalga geçiyor. Çoğu da İç Yapımlar'ın yapımcılığnıı yaptığı programlar. Ayrıca Acun ile de adeta düşmanlar birbirlerine :)

showu kötülemesindeki sebeb sadece okandan kaynaklanmıyor.... kanal dylede ilgiliydi o... zaten benim ögrendiğim haber teklif edilmesi dışında birşey deil...

Beyaz MEGAN FOX GELİOR BU HAFTA TAVAN YAPACAK :)

Gelecek Haftanın Konuları;

_________DİZİLER__________
-Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
-Arka Sokaklar
-Çocuklar Duymasın
-Deniz Yıldızı
-M.U.C.K

_______YARIŞMALAR________
-Var Mısın Yok Musun?
-Eyvah Düşüyorum
-101
-Kim Milyoner Olmak İster?
-Bana Herşey Yakışır

______Ne, Ne Zaman?________
-Eve Düşen Yıldırım Dizisiyle İlgili Ayrıntılar
-Ustura Kemal Tutar Mı?
-Hangi Köşe Yazarı Mesleğinde Başarılı
-Suskunlar Dizisi İle İlgili Tüm Bilgiler
-Ben_u Sen Dizisi İle İlgili Bilgiler

Not : 101 Yarışması Yayından Kalkmış Olabilir Ama DİZİ KOLİK Yinede Yorum Yapacaktır.

Son düzenleme:
Öncellikle böyle bir projeye basladigin için seni tebrik etmek istiyorum. Forumumuz için çok güzel seylerle ugrasiyorsun birçok üye gibi ve bu da bizleri mutlu ediyor.

Gelelim yorumlarina;

Diziler ile ilgili yaptigin yorumlarini begendiklerim: Adini Feriha Koydum (SHOW TV - Medyapim) ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki (KANAL D - D Productions)..

Neden begendigimi açiklayayim:

Adini Feriha Koydum dizisini bende çok seviyorum ve begenerek izledigim dizilerden bir tanesi. Galiba bu diziyi sevmem nedeni, dizide hep EN-ler'in olmasi;
"En güzel oyuncu kadrosu" , "En güzel yapimci" , "En güzel yönetmen" ve "En güzel senaryo" .. Medyapim'i böyle bir dizi yaptiklari için tebrik etmek istiyorum, Adini Feriha Koydum gibi dizilerin daha çok çikmasini istiyorum ben sahsen..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisini geçen sezon bende izliyordum fakat bu sezon ayni tadi alamiyorum nedense. Geçtigim Sali diziyi biraz izledim ve bir neticeye vardim; Dizide her ne kadar çok emek olsa da, bu bölüm olmamis. Zaten sosyal medyalarda da özellikle Twitter'da da çok fazla begenilmemisti bu bölüm. Dizide çok degerli oyuncular ayrilacaklar haberlerini okuyoruz, bu dizi için çok kötü olur çünkü Erkan Petekkaya ve Emir Berke Zincidi bu dizi için çok önemliler.

Gelelim programlara yaptigin yorumlara;

O Ses Türkiye programini bende severek ve begenerek izliyorum. Çok güzel bir format (zaten Hollanda'da yayinlaniyordum ve ayni zevkle izliyordum). Acun'u böyle bir programi yaptigi için tebrik etmek istiyorum. Kendisinden yine O Ses Türkiye gibi basarili programlari sunmasini istiyorum.

Bugün Ne Giysem bence su an Türkiye'nin en iyi kadin programi (Esra Erol'da Evlen Benimle haricinde). Birkaç kere rastlamistim programa ve tam kadinlara göre bir program diyordum, evde oturan veya modayi takip eden kadinlar için büyük bir firsat bu program. Gala gecesinde aldigi reytinglerle de ne kadar basarili oldugunu gösterdi. Umarim ayni basarida devam eder.

Gelecekte yapacagin yorumlari destekleyecegim ve umarim bunun gibi basarili yorumlara imza atarsin fakat bu önemli faktör; Show Tv'yi ne kadar sevdigini biliyorum fakat televizyon yorumlari yaptigimizda tamamen tarafsiz olmamiz gerekiyor. Bu noktada daha fazla gelistirebilirsin kendini ama genel olarak begendigimi söyleyebilirim. Basarilar sana.

Öncellikle böyle bir projeye basladigin için seni tebrik etmek istiyorum. Forumumuz için çok güzel seylerle ugrasiyorsun birçok üye gibi ve bu da bizleri mutlu ediyor.

Gelelim yorumlarina;

Diziler ile ilgili yaptigin yorumlarini begendiklerim: Adini Feriha Koydum (SHOW TV - Medyapim) ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki (KANAL D - D Productions)..

Neden begendigimi açiklayayim:

Adini Feriha Koydum dizisini bende çok seviyorum ve begenerek izledigim dizilerden bir tanesi. Galiba bu diziyi sevmem nedeni, dizide hep EN-ler'in olmasi;
"En güzel oyuncu kadrosu" , "En güzel yapimci" , "En güzel yönetmen" ve "En güzel senaryo" .. Medyapim'i böyle bir dizi yaptiklari için tebrik etmek istiyorum, Adini Feriha Koydum gibi dizilerin daha çok çikmasini istiyorum ben sahsen..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisini geçen sezon bende izliyordum fakat bu sezon ayni tadi alamiyorum nedense. Geçtigim Sali diziyi biraz izledim ve bir neticeye vardim; Dizide her ne kadar çok emek olsa da, bu bölüm olmamis. Zaten sosyal medyalarda da özellikle Twitter'da da çok fazla begenilmemisti bu bölüm. Dizide çok degerli oyuncular ayrilacaklar haberlerini okuyoruz, bu dizi için çok kötü olur çünkü Erkan Petekkaya ve Emir Berke Zincidi bu dizi için çok önemliler.

Gelelim programlara yaptigin yorumlara;

O Ses Türkiye programini bende severek ve begenerek izliyorum. Çok güzel bir format (zaten Hollanda'da yayinlaniyordum ve ayni zevkle izliyordum). Acun'u böyle bir programi yaptigi için tebrik etmek istiyorum. Kendisinden yine O Ses Türkiye gibi basarili programlari sunmasini istiyorum.

Bugün Ne Giysem bence su an Türkiye'nin en iyi kadin programi (Esra Erol'da Evlen Benimle haricinde). Birkaç kere rastlamistim programa ve tam kadinlara göre bir program diyordum, evde oturan veya modayi takip eden kadinlar için büyük bir firsat bu program. Gala gecesinde aldigi reytinglerle de ne kadar basarili oldugunu gösterdi. Umarim ayni basarida devam eder.

Gelecekte yapacagin yorumlari destekleyecegim ve umarim bunun gibi basarili yorumlara imza atarsin fakat bu önemli faktör; Show Tv'yi ne kadar sevdigini biliyorum fakat televizyon yorumlari yaptigimizda tamamen tarafsiz olmamiz gerekiyor. Bu noktada daha fazla gelistirebilirsin kendini ama genel olarak begendigimi söyleyebilirim. Basarilar sana.

teşekkür ederim senin bu yorumun için.... yalnız bn yorumumu televizyon kanaları için deil yapımlar için yaptım ve doğal olarak tarafsız oldum... bazı ynler olabilr ama o konularda kendimi haksız hisstmiyorum yinede teşekkür ederim kardeşim..... :D