O kaosta boğulun hepiniz.
O kaosta boğulun hepiniz.
Hangisi Dani kız?Aaaa kız daniel oğlan daha yakışıklı demiştim hep dergi çekiminde kanıtlanmış oldu
Ekli dosyayı görüntüle 127746Ekli dosyayı görüntüle 127745Ekli dosyayı görüntüle 127744
sondaki tekli olanHangisi Dani kız?
Manit mi bunlar?sondaki tekli olan
yok gııı işte nefisenin yürüdüğü fani yani diğeri , bence Daniel daha iyiManit mi bunlar?
Hayret sen iyi maldan anlar mıydın?yok gııı işte nefisenin yürüdüğü fani yani diğeri , bence Daniel daha iyi
Queen in fanı oldun demek
Kel alaka.Queen in fanı oldun demek
Senin tutulsun da hepimiz bir oh diyelim ayol.çenen tutulsun böyle
Aaaa kız bak @Yakamoz-Asi ile @12.Adam çağırılsa hemen gidermiş bu ortama ama batuş edepli olduğu için sadece uzaktan bağlanmışSenin tutulsun da hepimiz bir oh diyelim ayol.
Batuş da benim gibi edep sahibi.Aaaa kız bak @Yakamoz-Asi ile @12.Adam çağırılsa hemen gidermiş bu ortama ama batuş edepli olduğu için sadece uzaktan bağlanmış
x.com
x.com
@Forumdash @kerem @eskici , deniz motoru , Harun sapığı, @Maskeli Fedai gibi ex lerinden bahsederken senBatuş da benim gibi edep sahibi.
Bu saydıklarınla bahsettiğin gibi hiçbir münasebetim olmadığı için muhtemelen senden bahsediyorumdur.@Forumdash @kerem @eskici , deniz motoru , Harun sapığı, @Maskeli Fedai gibi ex lerinden bahsederken sen
x.com
x.com
haklısın datlum listeye bak yüzüklerin efendisindeki orglar gibiler yani insan utanır kabul etmeyeBu saydıklarınla bahsettiğin gibi hiçbir münasebetim olmadığı için muhtemelen senden bahsediyorumdur.
Sen kendi kabullenemediklerine bak da sonra başkalarına laf et.haklısın datlum listeye bak yüzüklerin efendisindeki orglar gibiler yani insan utanır kabul etmeye
Aaaaa hetero taklidi yaparken senSen kendi kabullenemediklerine bak da sonra başkalarına laf et.