Allah kabul etsinPeygamber Efendimizin veya sahabe efendilerimizden birinin gelip cennet yemeklerinden yedirip, içirmesini (anneannem bu şekilde vefat etti Hz. Ali efendimiz ve Hz.Fatma annemiz aldı götürdü) ruhumu o şekilde vermemi ve oluyorsa Peygamberimizin de yanımda olmasını isterdim
Evde kendi elimle yaptığım lahmacun diyeyim o zaman 😀 + karpuzAllah kabul etsin
Bir yemek soyleyydin ya bu kadar meşakkatli
Vay be son yemeğini bile kendin yapıp öyle ölmek istiyorsun demek. Sen bu hayatı yaşıyorsun, biz alışmışız hazıra.Evde kendi elimle yaptığım lahmacun diyeyim o zaman 😀 + karpuz
Estağfurullah 😀 bende hazır yemek pek yemem mesela. Evde kendim yapıp yemek daha eğlenceli geliyorVay be son yemeğini bile kendin yapıp öyle ölmek istiyorsun demek. Sen bu hayatı yaşıyorsun, biz alışmışız hazıra.
Kız olsan evde kalmazsın bu devirde yemek yapan kadın çok yokEstağfurullah 😀 bende hazır yemek pek yemem mesela. Evde kendim yapıp yemek daha eğlenceli geliyor
Evde yemek yapan kız bulunur da yemek yapan erkek zorKız olsan evde kalmazsın bu devirde yemek yapan kadın çok yok
Helva kavuruyorlar zaten ama den yiyemiyorsunBaklava. Tatlı Tatlı gidelim
Hani derler ya filmlerlerde ölmeden önce 3 dilek hakkın var diye bunda da neyi yemek istiyorsun.Ölmeden önce ne yemişsem onu Öleceğimi nerden bileyim.
Ne yememi istersin?Hani derler ya filmlerlerde ölmeden önce 3 dilek hakkın var diye bunda da neyi yemek istiyorsun.
Bilmem ne istersin. Helvani yemeyelim deNe yememi istersin?
Helva ölmeden önce yenmez sonra yenir.Bilmem ne istersin. Helvani yemeyelim de
Bana farketmez önce sonra her türlü gider. Lahmacun favorim cenaze felan oluncaHelva ölmeden önce yenmez sonra yenir.