kız kaç yaşında kazık gibi enine boyuna herif ne yavrusuYavrum zayıfladı yüzü çocuk gibi kaldı ya taşınacak duruma değil
kız kaç yaşında kazık gibi enine boyuna herif ne yavrusuYavrum zayıfladı yüzü çocuk gibi kaldı ya taşınacak duruma değil
Ya hep eski yarışmacılar geliyor yok mu yeni yüzler ya. @Angelicakız kaç yaşında kazık gibi enine boyuna herif ne yavrusu
kız kaç yaşında kazık gibi enine boyuna herif ne yavrusu
Ya hep eski yarışmacılar geliyor yok mu yeni yüzler ya. @Angelica
yeni birileri de gelir @serhatt gidecekmiş mesela yunan survivorına
yeni birileri de gelir @serhatt gidecekmiş mesela yunan survivorına
Çarpık sensiz olmaz. Berna ile Sabriye gibi olursunuz.Sende gitte göbeğin erisin
Çarpık sensiz olmaz. Berna ile Sabriye gibi olursunuz.
Onu bilmem de 24 Haziran'da Aşiyan'a gittim Bihterciğime.
1.55 lik ferihadan sonra 1.90 lük senin kolların garip gelir adamaOnu bilmem de 24 Haziran'da Aşiyan'a gittim Bihterciğime.
Aaaa yokuş aşağı gelsin kollarıma.
Boyu boyuma garip değil iyi gelir.1.55 lik ferihadan sonra 1.90 lük senin kolların garip gelir adama
Heyatım bu poyraz kesin senin gibiydi , yoksa o elenince oğlan böyle çökmezdiBoyu boyuma garip değil iyi gelir.
Survivor orası ne manağ elbette çökecek.Heyatım bu poyraz kesin senin gibiydi , yoksa o elenince oğlan böyle çökmezdi
kız bu poyraz oğlan elenince ağladı sızladı bırakmak istiyorum falan dedi acun zor ikna etti bence var kişilerSurvivor orası ne manağ elbette çökecek.
Reyting için zorla ağlatmıştır Macun.kız bu poyraz oğlan elenince ağladı sızladı bırakmak istiyorum falan dedi acun zor ikna etti bence var kişiler
ayol zaten poyraz mehmet ali erbilin kızıyla sevgili, ifşası falan düştü yani bence onda her türlü yol vardır
Keşke seni gösterseydi daha kolay ağlardıReyting için zorla ağlatmıştır Macun.
kız bu danstan sonra Sercan çok motive olmuşturÇarpık sensiz olmaz. Berna ile Sabriye gibi olursunuz.Hiç olamayız ben @xemrexxx i yavaşlığımla çıldırtırım emre hızlı koş der ben yavaş koşarım ilk hafta kulis yapar gönderir
Sen onu bunu bırakta instagram a watsap a twitter e bakabiliyor musun onu dekız bu danstan sonra Sercan çok motive olmuştur
girebiliyorum ben , sizin oralarda olay var diye kısıtlamışlardır belki?Sen onu bunu bırakta instagram a watsap a twitter e bakabiliyor musun onu de
Bilmiyorum ki watsap instagram youtube telegram hiç birine giremiyorum bengirebiliyorum ben , sizin oralarda olay var diye kısıtlamışlardır belki?
Evet bunca zaman neredeydin, neden daha önce karşıma çıkmadın diye ağlardı.Keşke seni gösterseydi daha kolay ağlardı