Bir ara Medcezir'de izlemiştim, orada bile çok daha iyiydi ya. Çok kötü.Meriç Aral'ın oyunculuğu eskiden fena değildi ama ilerleyeceğine gerilemiş. Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci gibi iki devin karşısına layık görülen performans bu olmamalıydı.
Bir ara Medcezir'de izlemiştim, orada bile çok daha iyiydi ya. Çok kötü.Meriç Aral'ın oyunculuğu eskiden fena değildi ama ilerleyeceğine gerilemiş. Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci gibi iki devin karşısına layık görülen performans bu olmamalıydı.
Çok güzel başladı dizi Özge ile Demet Akbağ çok güzel anne kız olmuş daha çok sahneleri olması gerek Necip memili bildiğimiz gibi harikaydı yine Rehaya inanılmaz gıcık olduk oyunculuklar çok iyi Filiz anneanneyi sevdik umursamaz görünsede aslında çok düşünen bir kadın olması çok güzeldi umarım yarın reyting de de iyi başlar
Bu kadın bir efsane 😄
Bir ara Medcezir'de izlemiştim, orada bile çok daha iyiydi ya. Çok kötü.
aaaa kız keşke komşuları siz olsaydınız çok gerçekçi oynardınız @12.Adam @Dosi @Carpe Diem @Alemdar @Yakamoz-Asi @HobbitBeni diziye başlatacak o hamle.
Meriç Aral'ın oyunculuğu eskiden fena değildi ama ilerleyeceğine gerilemiş. Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci gibi iki devin karşısına layık görülen performans bu olmamalıydı.
Aaa benim böyle komşularım var ağla.aaaa kız keşke komşuları siz olsaydınız çok gerçekçi oynardınız @12.Adam @Dosi @Carpe Diem @Alemdar @Yakamoz-Asi @Hobbit
öyle bişi olsa sürekli bir fincan şeker istemeye gidersin komşuya burada yazmaya vaktin kalmazdıAaa benim böyle komşularım var ağla.
Ayıpsın seni geçemeyiz be adaş 😂aaaa kız keşke komşuları siz olsaydınız çok gerçekçi oynardınız @12.Adam @Dosi @Carpe Diem @Alemdar @Yakamoz-Asi @Hobbit
Gitmediğimi kim söyledi?öyle bişi olsa sürekli bir fincan şeker istemeye gidersin komşuya burada yazmaya vaktin kalmazdı
Bir ara Medcezir'de izlemiştim, orada bile çok daha iyiydi ya. Çok kötü.
Beni diziye başlatacak o hamle.
Aaa benim böyle komşularım var ağla.
güzel geçirmiş @Carpe Diem e nanikAyıpsın seni geçemeyiz be adaş 😂
Ben sana elimin tersiyle bi geçiricem görüceksin o zaman
Vücudumdaki yağlar korur beni nanik sana 🕋Ben sana elimin tersiyle bi geçiricem görüceksin o zaman
Bu ecünnüye bu oğlan çok fazla zaten. Sırf dizi diye reddedebilir reelde rüyasında bile göremez.
@Carpe Diem bacımla galeriniz ortak demek ondan kavga ediyonıuz
Aaaa @serhatt ın testesteron kokulu erkeğini çizmişler
Çizen önemli benim için.Aaaa @serhatt ın testesteron kokulu erkeğini çizmişler
Keramet başka yerlerde zaar.