'Fatih Ürek ile Gelin Görümce'nin Yayın Tarihi Belli Oldu! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,436
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1000300779-jpg.126305

NOW'ın merakla beklenen yeni gündüz kuşağı programı 'Fatih Ürek ile Gelin Görümce'nin yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Karga Film'in, sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Fatih Ürek'in üstlendiği; aynı aileden ikişer kişiden oluşan 4 çiftin her gün birbirleriyle gireceği eğlenceli rekabetleri ekrana taşıyacak yarışma için geri sayım başladı.

Fatih Ürek ile Gelin Görümce, ilk bölümüyle 24 Haziran Pazartesi 16.15'te NOW'da!

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Gelinim Mufakta’nın tıpa tıp aynısı olmuş ama ayda 500.000 TL galiba gündüz kuşağında verilen en büyük ödül. Haftada 125.000 TL yapıyor.

• Beğendim
Aynı yapımcının yaptığı, Songül Karlı'nın izlenmeme rekorları kıran programının stüdyosunu değiştirseydiniz bari :A

• Beğendim
Forumdan kimler izleyecek çok merak ediyorum. Zuhal topalle yemekteyiz yada arka sokaklar izlerim ben o saatte denk geldikçe hangisi varsa :)
Şu an izliyorum denk geldi. Kaos var @xemrexxx kesin izler bunu entrika var :F

100 bin lira alıp 5 bin lira vermişmis kaç dk bunu konuşuyorlar. İyilikte maraz doğar diyor :F

Tencerede kaşıkla birşey karıştırıyorlar kaç dk dır. Ne yapıyorlar merak ettim ama sarmadı kapatıyorum :F