Böyle taşlar hep ecünnülerin peşinden gidiyor zaten Allah kahretsin!!!!Adam taş da karakterini hiç sevmedim ben. Oylum'un peşinden koşup duruyor sanki çok iyiymiş gibi.
Böyle taşlar hep ecünnülerin peşinden gidiyor zaten Allah kahretsin!!!!Adam taş da karakterini hiç sevmedim ben. Oylum'un peşinden koşup duruyor sanki çok iyiymiş gibi.
Hem Tolga hem Behram hem de Kahraman ne buldu çok merak ediyorum.Böyle taşlar hep ecünnülerin peşinden gidiyor zaten Allah kahretsin!!!!
Dizi işte yoksa yüzüne bakmaz kimse.Hem Tolga hem Behram hem de Kahraman ne buldu çok merak ediyorum.
Babası daha iyi.
Aman bu tarz aile için ilişkiler ile İnci Taneleri'nin reytingini çalmasın bize de çelme takmasın 😂Eski cici annesi ile mi yapacaklar, yuh? 😱
Nasıldı? Ne oldu?Linç yemeyeceksem eğer ; Türk dizi tarihinde en ADALETSİZ en BERBAT dizi finali izledim
Göz attım son 45 dk-1 saate ama izlemez olaydım. Geçen senenin güzel dizilerinden nerelere geçiş yapmış. Rezillik.
Senaristin kafasından istiyorum bende.
Tolga ve Yeşim öldürüldü. Tarık Murat tutuklandı. İpek hapse yollandı, Oltan da yaşıyorNasıldı? Ne oldu?
Güzide'ye ne oldu? Mutlu son ile bitmedi mi?Tolga ve Yeşim öldürüldü. Tarık Murat tutuklandı. İpek hapse yollandı, Oltan da yaşıyor
Yok canım onun tarafı iyi bitti, Sezai ile beraber Öykü'ye bakıyorlar. Dizi Can'ın 2. Yaş günü ile sona erdi.Güzide'ye ne oldu? Mutlu son ile bitmedi mi?