Yemek olunca nasıl zevk alıyorsun anlatamam.Halkımız Queen nagiye bayılıyor çatla
Yemek olunca nasıl zevk alıyorsun anlatamam.Halkımız Queen nagiye bayılıyor çatla
Senin dışında bayılanı görmedim.Halkımız Queen nagiye bayılıyor çatla
reytingler kanıt buna nanik sanaSenin dışında bayılanı görmedim.
4 reyting tüm halk oluyorsa aynen. Sen kendini kandırmaya devamke.reytingler kanıt buna nanik sana
Nagi nin elenme ihtimali olduğunda 7 ye çıkmıştı ayol bugün kimin 3 reytingi var tek başına4 reyting tüm halk oluyorsa aynen. Sen kendini kandırmaya devamke.
Ekranda bir şey olmadığındandır o.Nagi nin elenme ihtimali olduğunda 7 ye çıkmıştı ayol bugün kimin 3 reytingi var tek başına
------
Pilav ana paket etti Rrrrratakanı
x.com
x.com
Ay dur gıııı kafınkar 3 erkeği eledi ilk tur senin oğlanlar şok rezil oldularEkranda bir şey olmadığındandır o.
Verecek cevabın olmayınca kaçar kıvırırsın böyle.
Hayatım senin @kerem in öroları ; @Forumdash ın yalısı derken @Maskeli Fedai nin aşiret evine gitmen gibi oldu bu atışVerecek cevabın olmayınca kaçar kıvırırsın böyle.
Bunların hepsi senin hastalıklı hayal ürünlerin git ötede oyna.Hayatım senin @kerem in öroları ; @Forumdash ın yalısı derken @Maskeli Fedai nin aşiret evine gitmen gibi oldu bu atış
x.com
x.com
aaaaa tam senlik Survivor yarışmacıları seni bunlarla aynı adaya gönderiyoruzYemek olunca nasıl zevk alıyorsun anlatamam.
Çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Giderisssss.
Çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Kelebek bir atakana bir yunus Emre’ye konuyor galiba içinde bir serhat yatıyor heyvancağızınGiderisssss.
Aaaa sanane be 😵 ben senin parkak konularına karışıyor muyum