Daha önce Adı Efsane, Elimi Bırakma, Sol Yanım, Balkan Ninnisi ve Vermem Seni Ellere gibi dizilerde yer alan başarılı genç oyuncu şu sıralar Orhan Bey karakterine hayat verdiği Kuruluş Osman dizisi ile adından söz ettiriyor.
Daha önce Adı Efsane, Elimi Bırakma, Sol Yanım, Balkan Ninnisi ve Vermem Seni Ellere gibi dizilerde yer alan başarılı genç oyuncu şu sıralar Orhan Bey karakterine hayat verdiği Kuruluş Osman dizisi ile adından söz ettiriyor.
@xemrexxx bak adaşın çok yakışıklı dimiii
Hanginizin beyi bu @Çiğdem olsa sarışın parlak oğlanı size bırakmazdıAaaa konusu yokmuş ben şok. 😱
O yüzden gönderdim ya onu.Hanginizin beyi bu @Çiğdem olsa sarışın parlak oğlanı size bırakmazdı
Ben koca buldu da gitti diye biliyorumO yüzden gönderdim ya onu.
Kocayı kim buldu sanıyorsun.Ben koca buldu da gitti diye biliyorum
Hayır işlemişsin cennetteki yerin garantiKocayı kim buldu sanıyorsun.
E zaten.Hayır işlemişsin cennetteki yerin garanti
Bende gördüm, önlük pek bir yakışmış. Orhan'dan sonra şöyle aşçılı falan bir yaz dizisi istek değil ihtiyaç.@Emre Ozansoy Az önce reklam filmini gördüm nasıl yakışıklı çıkmış reklamda ya 😍
Bende gördüm, önlük pek bir yakışmış. Orhan'dan sonra şöyle aşçılı falan bir yaz dizisi istek değil ihtiyaç.
@Emre Ozansoy Az önce reklam filmini gördüm nasıl yakışıklı çıkmış reklamda ya 😍
Kuz bu niye böyle peynir gibiBende gördüm, önlük pek bir yakışmış. Orhan'dan sonra şöyle aşçılı falan bir yaz dizisi istek değil ihtiyaç.