Oktay'a bence de pek gitmezdi gibi ama o formati çok sevdiğim için onun gelmesini tercih ederdim. Kiminle olduğu önemli değildiBu formatı bilmiyorum ama Güven Bana'yı çekselerdi daha iyi olurdu sanki Oktay Kaynarca ile.![]()
Vizyonsuzluğun bu kadarı diyorsun yaniAtv özel![]()
Vizyon bunu görse utancından kaybolur.Vizyonsuzluğun bu kadarı diyorsun yani![]()
Hem de ne utanç rezillikVizyon bunu görse utancından kaybolur.![]()
Benim Tatlı Yalanım ile Yaparsın Aşkım vardı karşısında yanlış hatırlamıyorsam ve ikinci bölümden 3 reytinge çıkmıştı. Sonra nasıl devam etti bilmiyorum, format iyi olduğundan gelen isim yadırganmaz bence.Oktay'a bence de pek gitmezdi gibi ama o formati çok sevdiğim için onun gelmesini tercih ederdim. Kiminle olduğu önemli değildien son muge sunarken ve karşisinda dizi varken bile 3-4 reyting aliyordu yazin yanliş hatirlamiyorsam.
Oktay'ım yakışmışYeni bir tanıtım daha yayınlandı.
Adamın on parmağında on marifet.Oktay'ım yakışmış
Hudutsuz'a alalım 😂Adamın on parmağında on marifet.![]()
4-5 bölüm bile yayınlanıp yayınlanmayacağı bir dizide kendisini niye harcasın adam.Niye ?
34 bölüm daha olacak4-5 bölüm bile yayınlanıp yayınlanmayacağı bir dizide kendisini niye harcasın adam.![]()
34 bölüm daha olacak![]()
Güzel senaryo geldiğinde, seni forumda o dizinin konusunda görmek istemiyorum haberin olsun
Büyük konuşmak gibi olmasın ama izleme ihtimalim yok, iyi transferler yapıp ve sağlam hikaye ile dönerlerse belki.Güzel senaryo geldiğinde, seni forumda o dizinin konusunda görmek istemiyorum haberin olsun![]()