Yok alakası yok 😂 Yurt dışında olduğum için finallerle alakası yok canımFinaller finaller
Merak etme ablaHadi bakalım inşallah bekliyoruz 🤣
Direk bana gel başkalarını kullanma basamak olarakDaha çok bekler abla. 4 hafta üst üste 1/2 olduk @xemrexxx ile sonra bir rolantiye aldık o kadar. Yoksa bizi geçmesi çok zor. 😂
Kimden korkmalıyım ki? Gayet açık bir şekilde oynuyorum kartlarımı 😅😅Yok alakası yok 😂 Yurt dışında olduğum için finallerle alakası yok canım
Merak etme abla
Direk bana gel başkalarını kullanma basamak olarak
Kimseden korkma benim gibi ol olacaksan, direk gel çat çat söyle. Ama senle yarış zahmetini giricek miyim diye bir sor bana 😂Kimden korkmalıyım ki? Gayet açık bir şekilde oynuyorum kartlarımı 😅😅
Senle yarışa girmiyorum ki. Sen diyorsun 2 haftaya gecerim. Benim dediğim de aktif zamanlarımızda @xemrexxx ile birlikte bir Allah'ın kulu geçemez bizi. 😎 Belki @serhatt . O da emre ile muhabbetinden dolayı. 😎😂Kimseden korkma benim gibi ol olacaksan, direk gel çat çat söyle. Ama senle yarış zahmetini giricek miyim diye bir sor bana 😂
İyi de sen aktiftin ben değildim ondan geçtin diyorum 😂 Yani ikimizin aktif olduğu bir haftada görecez, eğer ki sen haklı çıkarsan tebrik eder otururum.
Sorun değil. Normal bir şekilde takılıyorum forumda. Perşembeyi bekliyorum ama Hudutsuz için değil.İyi de sen aktiftin ben değildim ondan geçtin diyorum 😂 Yani ikimizin aktif olduğu bir haftada görecez, eğer ki sen haklı çıkarsan tebrik eder otururum.
Ama sen sen ol, ne yapıp et bu hafta beni geç. Geçemezsen eğer heralde forum sana dar gelir 😂 Bu aralar gerginim böyle rekabet koymakta yanlış yaptın
Yurt dışında sınav yok muYok alakası yok 😂 Yurt dışında olduğum için finallerle alakası yok canım
Merak etme abla
Direk bana gel başkalarını kullanma basamak olarak
Nö bu aralar yok canım 😂 Allah'a şükür 😂Yurt dışında sınav yok mu
Ben Pazartesi'yi bekliyorum ama Kızıl Goncalar için değil 😉Sorun değil. Normal bir şekilde takılıyorum forumda. Perşembeyi bekliyorum ama Hudutsuz için değil.
Ben maç için demiştim ama seni bilmem. Bir şey beklemediğine eminim. 😂Nö bu aralar yok canım 😂 Allah'a şükür 😂
Ben Pazartesi'yi bekliyorum ama Kızıl Goncalar için değil 😉
Ben de Pazartesi'ni başka bir şey için bekliyorum işte 😂Ben maç için demiştim ama seni bilmem. Bir şey beklemediğine eminim. 😂
Nö ney hangi ülke orası sonradan mı doğma mı çok merak ettim. Eskiden benim de hevesim vardıNö bu aralar yok canım 😂 Allah'a şükür 😂
Ben Pazartesi'yi bekliyorum ama Kızıl Goncalar için değil 😉
Doğma büyüme, Frankreich 😂Nö ney hangi ülke orası sonradan mı doğma mı çok merak ettim. Eskiden benim de hevesim vardı
Fransa yazsaydın ya arttırıyorsun Google daDoğma büyüme, Frankreich 😂
😂😂😂😂😂 Affet uğraştırdımFransa yazsaydın ya arttırıyorsun Google da
Yok da neden normal yazmadın ki yani öyle yazınca ne farkediyor Biraz Avrupalı görünmeye çalışıyor mussun gibi gördüm bu yazdıklarınla seni😂😂😂😂😂 Affet uğraştırdım
Yapma 😂Yok da neden normal yazmadın ki yani öyle yazınca ne farkediyor Biraz Avrupalı görünmeye çalışıyor mussun gibi gördüm bu yazdıklarınla seni