Emre Ozansoy
Moderatör
nefise intikamını alıp dedikodu tayfayı eler
4'ün 2'si (Sercan, Nagihan) gitti. Kaldı iki (Merve,Nefise). Bu arkadaş grubunu çok bekletmeye gerek yok. Dışarıda görüşmeye devam edebilirler. 😎😎nefise intikamını alıp dedikodu tayfayı eler
nefise intikamını alıp dedikodu tayfayı eler
------
Merve gerçekten üzüldü galiba ama daha çok Nagihan olmadana artık kurulacak takımlarda ittifak kurabileceği biri kalmamasına üzülmüş de olabilir, sürekli ilk potaya girecek isim olacak bu haftadan sonra
bu 4lü arkadaş mıydı 😱4'ün 2'si (Sercan, Nagihan) gitti. Kaldı iki (Merve,Nefise). Bu arkadaş grubunu çok bekletmeye gerek yok. Dışarıda görüşmeye devam edebilirler. 😎😎
İlk iddia tamam. Şimdi sırada @Alemdar reis kaldı. Onu da halledicez.. 😅😎
Ben savaşı bıraktım. Düşene bir tekme de ben vurmam. Ama nakavt ettim. O bunu kabul etmeyecek ama ben kendimden eminim. 😎Gitmiş senin ki gözüne görünmeyelim biz
Beni kimse halledemez, hallettiğini zanneder ama bir bakmış ki cenaze namazını kıldırmışım4'ün 2'si (Sercan, Nagihan) gitti. Kaldı iki (Merve,Nefise). Bu arkadaş grubunu çok bekletmeye gerek yok. Dışarıda görüşmeye devam edebilirler. 😎😎
İlk iddia tamam. Şimdi sırada @Alemdar reis kaldı. Onu da halledicez.. 😅😎
Görücez. Az kaldı. 😅😅Beni kimse halledemez, hallettiğini zanneder ama bir bakmış ki cenaze namazını kıldırmışım
Benden yana sıkıntı yok Beni az çok tanırsın, sanal alemde korkarsam adım çıksın 9'a inmesin 8'eGörücez. Az kaldı. 😅😅
Sıkıntı yok. 💪🤘Benden yana sıkıntı yok Beni az çok tanırsın, sanal alemde korkarsam adım çıksın 9'a inmesin 8'e
Nisa'nın hak edilmeyen şampiyonluğu değil mi bu 😂Kız geçen allstar son 10da bir Nisa vardı beceriksiz
Bu sene fecaat oldu iyice Atakan, hilmicem, yunus emre vb. Kaldı
macun performans demesi diye kandırdı resmen
Ekli dosyayı görüntüle 127022
Niye hakkı yensin ki ?Büyük sakatlık yaşayan Nagi'mi tabii ki yenersiniz. Ama o katıldığı her sene performans tablosunda liderdi yine öyle oldu ve gitti. Jübilemi yaptım artık gelmem dedi son konuşmasında da. Gelmez inşallah çünkü belli ki gelirse YİNE HAKKI YENECEK. Ama Allah büyüktür!
Evet onun dışında son 10 daki herkes iyiydi performans olarak 😂😂Nisa'nın hak edilmeyen şampiyonluğu değil mi bu 😂
Arkadaşlar hepinizi tek tek zıplatim mi atakan paspas mı oldu ? 😂😂Evet onun dışında son 10 daki herkes iyiydi performans olarak 😂😂
Atakan, yunus emre,hilmicem iyice paspas oldu izleme zevki vermiyorlar