The_Erinch
Favori Üye
Yunanistanın Kıbrısa 10 verme şoku 😝😝
Objektiflik örneğiYunanistan G.Kıbrıs'a 10 verdi eskiden 12 verilirdi şimdi çaktırmamak için mi 10 veriyorlar.
Biraz önce jüri üyesi puanı açıkladı, ülkeye bağlanmadı fark ettin mi?Objektiflik örneği
Bağlanmadı değil. Hollanda diskalifiye edildi onların puanı açıkladı.Biraz önce jüri üyesi puanı açıkladı, ülkeye bağlanmadı fark ettin mi?
Kaçırdım o kısmı, olay ne?Hollanda oylarını da Martin açıkladı ve yine yuhlandı.
Hollanda diskalifiye oldu ya onların yerine Ebu başkanı verdi. Bağlanmadılar Hollanda'ya yani.Az önce İsviçre’ye 12 puan verdiler hiçbir ülkeye bağlanmadan o nedendi anlayamadım
Hollanda yarışmacısı diskalifiye edildi onların puanını açıkladılar.Az önce İsviçre’ye 12 puan verdiler hiçbir ülkeye bağlanmadan o nedendi anlayamadım
Teşekkürler.Bağlanmadı değil. Hollanda diskalifiye edildi onların puanı açıkladı.
Geldi kullandılar. Ama hatırlayamadım kime verdiler.Çek jüri oyları geldi mi?
Televoting de Hırvatistan öne çıkabilir bi adım daha.İsviçre televoting ile birlikte puan rekoru kırar mı acaba?
Avrupada İsraile destek veren iki ülkeden biriydi birleşmiş milletlerde, puanlarını merak ettim.Geldi kullandılar. Ama hatırlayamadım kime verdiler.
------
Televoting de Hırvatistan öne çıkabilir bi adım daha.
Bence de oradan Hırvatlar en çok puanı alacak ama fark epey açıldı. Nemo'nun da iyi bir puan alacağını düşünüyorum.Geldi kullandılar. Ama hatırlayamadım kime verdiler.
------
Televoting de Hırvatistan öne çıkabilir bi adım daha.