Son düzenleme:
Ay sende seviş birileriyle de rahatla ayol.
Gitmez zaten Furkan bitikYunus emre gitmeyerek cevap verir inşALlah bunlara![]()
Her Yunan benim gibi zevk sahibi olsaydı ohoooo.Queen Yunanlıların da dilindekökleri Yunan olan sana nanik
Queen Nagi hem dillerde hem zirvede; kaderi buHer Yunan benim gibi zevk sahibi olsaydı ohoooo.![]()
Gitmez zaten Furkan bitik![]()
Haftalar sonra tutturdularAynen benim cialar demişti
Ben senin dilinden başka kimseden duymadım.Queen Nagi hem dillerde hem zirvede; kaderi bu![]()
Torun bir büyütsünler evlerinde o zaman![]()
Yaşlanmışlar abisi takma
Yunanca tweetleri ben mi attım ,ronaldinho bile ona hayranBen senin dilinden başka kimseden duymadım.![]()
Batırırsam parayı tüm dünya bana hayran olur ayol.Torun bir büyütsünler evlerinde o zaman
------
Yunanca tweetleri ben mi attım ,ronaldinho bile ona hayran![]()
![]()
Yaşlanmışlar abisi takma
Sende para olsa jigololara harcarsın yalan atma neyse 7 haftadır karşı takımdan birilerini eliyorlar ; Serhat bu durumu Atakan ve hilmiceme bağlar edepsizBatırırsam parayı tüm dünya bana hayran olur ayol.![]()
Jigoloya parayı sen harcarsın normal şartlarda yüzüne bakan olmayacağı için.Sende para olsa jigololara harcarsın yalan atma neyse 7 haftadır karşı takımdan birilerini eliyorlar ; Serhat bu durumu Atakan ve hilmiceme bağlar edepsiz