Sen buldun millete çamur atıyon derim.@Carpe Diem bacın poyraz ın ifşasını çıkar çıkmaz görmüş ne diyorsun bu hıza 😂😂😂
Sen buldun millete çamur atıyon derim.@Carpe Diem bacın poyraz ın ifşasını çıkar çıkmaz görmüş ne diyorsun bu hıza 😂😂😂
Neden ?Survivor benim için bitti, umrumda değil artık.![]()
Berna gittikten sonra takip etmenin hiçbir manası kalmadı. Ki Berna varken de çok iyi değildi zaten. AB'de 2 reytinge kadar düşmüş programı pek kimse izlemiyorken, ben niye izleyeyim?Neden ?![]()
Bu senin hesabın dimi itiraf et.Aaaaa hem safiye sultancı hem nagici bu benim ruh ikizim sanırım
değil iftira atmaBu senin hesabın dimi itiraf et.![]()
Bu arada Damla - Aleyna arasındaki fark daha az. Yarışmanın resmi hesabına göre %0.7’lik bir fark varSercan & yasin ve damla & Aleyna arasında düelloda atış seçmek için istatistik savaşları tam gaz devam ediyor
Yunus Emre kim? Halk soğudu artık o şaklabandan.Güldüm geçtimAleyna bugün yunus a sallayarak bitirdi kendini
![]()
bizim halkın balık hafızalılığını unutuyorsun sanırımBu arada Damla - Aleyna arasındaki fark daha az. Yarışmanın resmi hesabına göre %0.7’lik bir fark var
------
Gece gece iyi güldürdü.
------
Yunus Emre kim? Halk soğudu artık o şaklabandan.![]()
Doğru.bizim halkın balık hafızalılığını unutuyorsun sanırımhiçbiri olmaz acun konseyde 2 azar çeker tekrar y.emre en sevilen olur
![]()
Ne diyim Allah ıslah etsin....
Haklısın.Berna gittikten sonra takip etmenin hiçbir manası kalmadı. Ki Berna varken de çok iyi değildi zaten. AB'de 2 reytinge kadar düşmüş programı pek kimse izlemiyorken, ben niye izleyeyim?![]()
Berna gittikten sonra takip etmenin hiçbir manası kalmadı. Ki Berna varken de çok iyi değildi zaten. AB'de 2 reytinge kadar düşmüş programı pek kimse izlemiyorken, ben niye izleyeyim?![]()
Doğru.Yunus Emre’nin ilk 3 ay bu kadar sevilmesi de zaten Acun’a tepkiydi.
![]()
Ne diyim Allah ıslah etsin....
K9 Aleyna pertHaklısın.![]()
Yesinler birbirlerini.
Shop bu. Bernoş'um böyle bir şırfıntıyla dans etmez.
Garanti sayımız oldu olacak. Birleşme sonrası Aleyna’sı tam gaz devam.