NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

çekirge bir zıplayacak iki zıplayacak üçüncüde mezarına sıçrayacak tamer'in sonu böyle gelecek bence: halil ibrahim ile küs diye zeynebi kolay avlarım diye düşünecek sonra halil ibrahim onu paketleyecek ve zeynep ile barışacak fikret'te tamer'i öldürecek

• Aynen
Reactions: TenTen
Ben hâlâ aynı noktadayım. Sezon Finalinde esas yöneten kişinin Zeynep Leto olduğu ortaya çıkacak. Halil İbrahimden ayrılma sebebi de o yüzden. Kimliğini öğrendi o yüzden ayrılıyor. Çocuk yapamama falan bahane. Öğrendiği için ortadan kaybolmayı seçti Zeynep. Herseyin başı ve yöneten kişi Zeynep çıkacak. Sezon Finalinde görüşürüz. Rez alın. Bu mesaja sezon finalinde geri dönücem. :)
Hadi bakalım 😂

• Okudum
Reactions: TenTen
çekirge bir zıplayacak iki zıplayacak üçüncüde mezarına sıçrayacak tamer'in sonu böyle gelecek bence: halil ibrahim ile küs diye zeynebi kolay avlarım diye düşünecek sonra halil ibrahim onu paketleyecek ve zeynep ile barışacak fikret'te tamer'i öldürecek
Zeynep barışma kısmı hariç diğerleri net olacak.

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
edho mahmut'a bağladı tamer sonu onun gibi olabilir bence zeynep diye hop halo karşına çıkabilir :D :D

Çok mantıklı yazmış bravo valla
Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener aksiyon anlamında Deli Yürek, Kurtlar Vadisi (Pusu), EDHO'yu yaptılar ve şimdi Hudutsuz Sevda.

Hudutsuz Sevda'da aksiyonun dozu gerçekten az saydığım eski işlerine göre. Ama ve ama... cidden yazdıkları şeyler bir yerden bir şekilde alınıyor ve efsane bir şekilde yazılıyor ve biz de kalemlerine tutuluyoruz.

Ha KVP izliyorum şimdi, çok mu özledim ? Çok özledim çok, aksiyon bir an olsun durmuyor ama bu adamlar bir başka be abla

Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener aksiyon anlamında Deli Yürek, Kurtlar Vadisi (Pusu), EDHO'yu yaptılar ve şimdi Hudutsuz Sevda.

Hudutsuz Sevda'da aksiyonun dozu gerçekten az saydığım eski işlerine göre. Ama ve ama... cidden yazdıkları şeyler bir yerden bir şekilde alınıyor ve efsane bir şekilde yazılıyor ve biz de kalemlerine tutuluyoruz.

Ha KVP izliyorum şimdi, çok mu özledim ? Çok özledim çok, aksiyon bir an olsun durmuyor ama bu adamlar bir başka be abla

Valla bende çok ama çok özledim