'Yalan'ın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! İlk Tanıtım Bu Akşam! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,646
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1500x500

Kanal D'nin Süreç Film imzalı yeni dizisi 'Yalan'ın ilk tanıtımı bu akşam yayınlanacak.

Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Renan Bilek, Kubilay Tunçer, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Ozan Yiğit, Noyan Uzer, Nevcan Su Özel, Gökhan Yavuz, Beste Bereket, Sabriye Kara, Metehan Dilaver ve Zeynep Eronat'ın kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri devam ediyor.

Yönetmenliğini Hakan İnan'ın, senaristliğini Murat Boyacıoğlu'nun üstlendiği ve "En korkunç yalan, bir anneye söylenendir" sloganıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin ilk tanıtımı ise bu akşam izleyici ile buluşacak.

Yalan, yakında Kanal D'de başlıyor.

Bu kadroyu yazlık bir dizi için toplamadılar diye düşünüyorum. En erken Mayıs ayının başında yayına girse maksimum 4-5 bölüm ekranda kalacak sonra ara verecek. Yeni yılda direkt başlasa olmuyor muydu?

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Bu kadroyu yazlık bir dizi için toplamadılar diye düşünüyorum. En erken Mayıs ayının başında yayına girse maksimum 4-5 bölüm ekranda kalacak sonra ara verecek. Yeni yılda direkt başlasa olmuyor muydu?
6 bölüm yayınlama planları varmış bu sezon sonuna kadar. 3 bölüm çekimleri de tamamlanmış.

Yazlık dizisi değil bu bir çok kez haberi çıktı bu dizinin sezon dizisi bu 6 bölüm yayınlanacak

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Kadro her ne kadar umut verse de yönetmen ve senarist tercihi kötü duruyor. :( Aslıhan Güner ve Eylül Tumbar için tutmasını istiyorum, umarım kendisine yer bulabilir sıkıcı bir hal alan günlerin birinde.

dizinin basligi acilirsa , izler izlemez vakit bulursam yorumlamaya calisacagim .

aslihan ve yesim icin sans verecegim bir is - yalan dizisi.
dogal oyunculuk ilk baktigim kistas oluyor performans islerinde...

diger arkadaslarin dedigi gibi genel kadro da bayagi zengin gorunuyor...

oyunculuk performanslari kanimca dizinin omrunun uzun olup olmamasina onemli bir nuans/ayna -
dolayisiyla iyi ,etkileyici ,izleyiciye gecen sahneler yazilmasi olmazsa olmazlardan.

iyi seyirler dilerim.

Aslıhanı bende çok beğeniyorum ya

Bu saatten sonra hiç şansı yok Nisan başı olsa hadi belki derdim de Mayıs'ta sezon dizisi mi başlatılır.

inanilmaz bir enerjisi var burasi net .
dizi olsun, magazin rop olsun -izlerken verdigi vibe- asiri dogal ve samimi . zaten youtube yorumlarda da bu net belli oluyor, herkes bu noktalara deginiyor. keza ,magazin habercileri bile rop icinde bunu ovgu olarak kendisine devamli belirtiyorlar.

yesim 'i de genis aile donemin den bugune izlerim...
kaliteli oyunculugunu performans olarak -tiyatro disinda- dizide de izlemek ayri bir keyif .

bolumu merakla bekliyorum. iyi seyirler bu arada .
Sanada iyi seyirler bakalım nasıl olacak