yok o temel'in ölümünde oldu zeynep kaçırılıp halo düşmanlara hizmet ediyormuş gibi yapabilir yeni sezonda zeynebi kurtarmak içinSezon Finali; Kumarhane baskını. Halil İbrahim ve Zeynep herkesi kurşuna dizer ve sahne kararır.![]()
yok o temel'in ölümünde oldu zeynep kaçırılıp halo düşmanlara hizmet ediyormuş gibi yapabilir yeni sezonda zeynebi kurtarmak içinSezon Finali; Kumarhane baskını. Halil İbrahim ve Zeynep herkesi kurşuna dizer ve sahne kararır.![]()
BAK BUNA TAMAM DERİM 😍Sezon Finali; Kumarhane baskını. Halil İbrahim ve Zeynep herkesi kurşuna dizer ve sahne kararır.![]()
Bir flood yapim mi Hudutsuz ve Bahadır hakkında ?Birden fazla bıçak darbesi almasına rağmen hemen ayağa kalkması biraz saçma olsa da devamında Halil İbrahim'in ne için orada olduğunu öğrenmesi ile güzel toparlamış Bahadır Özdener. Sezon finaline bir kala ortaya çıkar diye düşünmüştüm, demek ki başka planları var.
Asiye'nin ölümü bir başlangıç demiştim, hikaye yeni sezona hazırlanmaya başladı. Sezon finalinde işlerin arkasındaki yurt dışı ayağı ortaya çıkar ve İstanbul'a geçer gibi ekip (böyle olmalı). Tuncay'dan önce Tamer öleydi iyiydi bu arada.
Olabilir.Bir flood yapim mi Hudutsuz ve Bahadır hakkında ?
Miray Daner Hudutsuz Sevda'nın finalinde olmayacak diyim şimdilik susayım 😂Olabilir.![]()
Miray Daner Hudutsuz Sevda'nın finalinde olmayacak diyim şimdilik susayım 😂
Hudutsuz Sevda ilerleyen Hudutsuz Pusu olarak dönmezse eğer görmicek la 😂
Onlarda öyle yaptı diye burada da öyle yapacak diye bir şey yok ya.Hudutsuz Sevda ilerleyen Hudutsuz Pusu olarak dönmezse eğer görmicek la 😂
Özgü Namal finalde öldü
Deniz Çakır 3. Sezon Finalinde çıktı 5. Sezonda öldü
Müjde Uzman 1. Sezon Finalinde çıktı
Sanem Çelik 3. Sezon Finalinde çıktı 6. Sezonda öldü
Daha sayim mi ? @Emre Ozansoy
OLUCAK KARDEŞ KAFANA SOK BUNU OLACAK !Onlarda öyle yaptı diye burada da öyle yapacak diye bir şey yok ya.![]()
Planının bir parçası yaptın, beni sevmedin vs. diye trip atar birkaç bölüm ama sonra eline silah alıp herkesi öldürür, tam bir queen çünkü kendisi.OLUCAK KARDEŞ KAFANA SOK BUNU OLACAK !
Bahadır Özdener hocam lütfen diziden çıkana kadar Zeynep'i sahaya sür yeter 😂😂
sanem çelik annesi hasta diye çıkmıştı olmasa devam ederdi benceHudutsuz Sevda ilerleyen Hudutsuz Pusu olarak dönmezse eğer görmicek la 😂
Özgü Namal finalde öldü
Deniz Çakır 3. Sezon Finalinde çıktı 5. Sezonda öldü
Müjde Uzman 1. Sezon Finalinde çıktı
Sanem Çelik 3. Sezon Finalinde çıktı 6. Sezonda öldü
Daha sayim mi ? @Emre Ozansoy
7. Sezon İlk Bölüm'de öldürülürdü 😂😂😂sanem çelik annesi hasta diye çıkmıştı olmasa devam ederdi bence
Tamda dediğin gibi yapacak Zeynep. Sonra ikili birleşip dan dan dan.. İlk ölümü tattıracağı kişi Ayşe olacak.Planının bir parçası yaptın, beni sevmedin vs. diye trip atar birkaç bölüm ama sonra eline silah alıp herkesi öldürür, tam bir queen çünkü kendisi.
![]()
aynen zeynep üzerinden çok aksiyon döner kaçırılma falan filan keşke tamer'i vursa ama onu fikret yapacak gibiTamda dediğin gibi yapacak Zeynep. Sonra ikili birleşip dan dan dan.. İlk ölümü tattıracağı kişi Ayşe olacak.
Ayşe hızlı bir şekilde kendi sonunu hazırlıyor. Suyu ısındı, çok kalmaz eşek cennetini boylar.
Zeynep'in zamanı daha yeni başlıyor. Bir yere gittiği yok. Yerimizdeyiz. @Alemdar
Bu bir flood ise çok kısa kalmış. Ben sana daha uzun yaparım aklın şaşar. 😎😂Miray Daner Hudutsuz Sevda'nın finalinde olmayacak diyim şimdilik susayım 😂
eyvallah e aksiyon olacak tabi dizi aksiyon dizisi çünkü
O zaman size bir şey deyip kaçayım hemen.aynen zeynep üzerinden çok aksiyon döner kaçırılma falan filan keşke tamer'i vursa ama onu fikret yapacak gibi![]()
çok güzel ters köşe olurdu iyi silah kullanıyorum'da demişti zatenO zaman size bir şey deyip kaçayım hemen.
Ya yurt dışı ayağını Zeynep yönlendiriyorsa. Unutmayın Zeynep Amerikadan geldi. 😎
Bence hafiften düşünmeye başlayın. Hadi ben kaçtım perşembe gününe kadar..