damla 2 haftadır patlıyor
seda ve nagi karşılıklı bahane yarışına girdi
------
seda ve nagi karşılıklı bahane yarışına girdi
Son düzenleme:
Pilav ana ne la?
bu cehalet şaka mı 😱Pilav ana ne la?
Yarışmayı takip etmiyorum. Ara sıra bakıyorum. 🤬 Sen soruma cevap ver.bu cehalet şaka mı 😱
özgür ün çocukluk fotosu senin gibi siyah beyazmışAleyna ve Damla ya odaklıyım 😁😍
Yok laaaaaa bennnn renkliye yetişmişim 😅😅😅özgür ün çocukluk fotosu senin gibi siyah beyazmış
Nagi Queen arya sesiyle damga vuracak birazdanAleyna'nın berbat şarkılarını söylemesi için lansman tadında bi birleşme izliyoruz. Nerde eski birleşme partileri. Çok keyifsiz geçiyor.
Bu arada gecenin en güzelleri Aleyna ve Berna olmuş 🤩🤩
Kız bak @serhatt @Emre Ozansoy @Carpe Diem kararsız kalmışYarışmayı takip etmiyorum. Ara sıra bakıyorum. 🤬 Sen soruma cevap ver.
E)HEPSİ.
Pilav ana ne la?
Aleyna ve Damla ya odaklıyım 😁😍
Aleyna'nın berbat şarkılarını söylemesi için lansman tadında bi birleşme izliyoruz. Nerde eski birleşme partileri. Çok keyifsiz geçiyor.
Bu arada gecenin en güzelleri Aleyna ve Berna olmuş 🤩🤩
Aynı senaryo survivorda daha çok tutmuş @Angelica şok @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @Hazem @Emre Ozansoy @Hobbit @Alemdar @ozmoturk @batuhankaralar @offensiveE)HEPSİ.
E)HEPSİ.
F) HİÇBİRİAynı senaryo survivorda daha çok tutmuş @Angelica şok @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @Hazem @Emre Ozansoy @Hobbit @Alemdar @ozmoturk @batuhankaralar @offensive
Ekli dosyayı görüntüle 126436
Ekli dosyayı görüntüle 126437
Aaaaa nereye gittiler 😂