Yok artık emre 😂Senarist komedi programından senaryo çalmaya başlamış
Yok artık emre 😂Senarist komedi programından senaryo çalmaya başlamış
Figürasyon senin işin anacım, ben başrollere layığım.Kız sen ve @serhatt bu ilanı kaçırmazdınız yaşlandınız sanırım @Angelica @offensive @Hobbit @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @Dosi @Ahmed @Zeyno @ozmoturk @Aserat
Bombeli bölüm geliyor.
Cuma günü bomba reyting geliyoreeee
Bunlar sevişirse haber verinNilay'ın Sadakatsiz'deki Asya gibi saçını düzeltirmiş gibi türbanını düzeltmesi
Doğa'nın oh olsun bakışları 😎
Görkem'in yediği tokat
Alev ve Apo aşkı mide bulandırmaya devam, Apo gençleşse de olmadı maalesef. Evde alkollü kolonya kullanmayan Abdullah Bey hamile bıraktığı yasak aşkına ev tuttu bi de, nasıl muhafazakarlık bu
Hemen haberin olur.
Seni çağırmadan eğlenmişler yineHemen haberin olur.
Bunların arasında ne varrrrr????
Barış oğlan zaten sabıkalı biliyorsunBunların arasında ne varrrrr????
Doğukan vermez ona.Barış oğlan zaten sabıkalı biliyorsun
Aaaa keşke Çiğdem olsaydı , o beğenseydi kesin vermiştir doğukan oğlan diyebilirdikDoğukan vermez ona.
O ne anlar maldan be. .ssAaaa keşke Çiğdem olsaydı , o beğenseydi kesin vermiştir doğukan oğlan diyebilirdik
Her ne kadar parlatma çabaları sinir bozucu olsa da ilk defa Nilay bu bölüm sevdirdi kendisini, Görkem'in hakkından o gelecek anlaşılan.
Aynı siz ikinizO ne anlar maldan be. .ss
Sağol hayatım kocam da Fatih.
Yok artık emre 😂
Cuma günü bomba reyting geliyoreeee
Her ne kadar parlatma çabaları sinir bozucu olsa da ilk defa Nilay bu bölüm sevdirdi kendisini, Görkem'in hakkından o gelecek anlaşılan.
Sağol hayatım kocam da Fatih.
Kız serhatao ka dedim kafayı kapatıp başka yeri açınca muhafazakar olunmuyor diye ,inanmadı oğlanı kaptırdı SafozKızılcık Şerbeti 60. Bölüm 1. Fragman | "Doğa gerçekten o adamla mı beraber?"
Kızılcık Şerbeti 60. Bölüm 2. Fragman | "Çok yakında evleneceğiz!"