Böyle iyiyim ben 😂Kendine bir bıyıklı ara. @xemrexxx @The_Erinch
Böyle iyiyim ben 😂Kendine bir bıyıklı ara. @xemrexxx @The_Erinch
Bıyıklı ile daha iyi olursun. @xemrexxxBöyle iyiyim ben 😂
Oruç sana yaramıyor gibi. .ss
Aaaa senin anın değil mi bu dedim sana aydınlıkta boğ diyeOruç sana yaramıyor gibi. .ss
Elimi kirletmem ben böyle şeyler için.Aaaa senin anın değil mi bu dedim sana aydınlıkta boğ diye
Elimi kirletmem ben böyle şeyler için.
Aaaa senin hayallerin resmen kadın çeyiz yoluyla ortadoğu yu satın aldı resmenElimi kirletmem ben böyle şeyler için.
Benim hayallerimi bırak da kendi hayatına odaklan zira bu gidişatın hiç hayra alamet değil.Aaaa senin hayallerin resmen kadın çeyiz yoluyla ortadoğu yu satın aldı resmen
Aaaa senin hayallerin resmen kadın çeyiz yoluyla ortadoğu yu satın aldı resmen
Rıza hâlâ nafaka ödüyor mu acaba ?Benim hayallerimi bırak da kendi hayatına odaklan zira bu gidişatın hiç hayra alamet değil.
Oradan da tek yön cehennemin dibi metrosuna binsinler.
Böyle iyiyim ben 😂
Rıza hâlâ nafaka ödüyor mu acaba ?
Aaaa serhat da @Forumdash ı @Maskeli Fedai ile aldatmıştı, işte kader kısmet herkesin elindeki ürün aynı olmuyor @Yakamoz-Asi @Dosi @Carpe Diem @Emre Ozansoy @ZeynoOradan da tek yön cehennemin dibi metrosuna binsinler.
İftar saati iftira atma bari kız çarpılcen.Aaaa serhat da @Forumdash ı @Maskeli Fedai ile aldatmıştı, işte kader kısmet herkesin elindeki ürün aynı olmuyor @Yakamoz-Asi @Dosi @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Zeyno
Kız senin de aklına, arada böyle çiğdem sistan geliyormuşİftar saati iftira atma bari kız çarpılcen.
Aaa hiç de gelmiyor. Çekip giden hiç ses etmeyen biri ne diye aklıma gelsin.Kız senin de aklına, arada böyle çiğdem sistan geliyormuş
Seni sollamaya karar vermiş gibiAaa hiç de gelmiyor. Çekip giden hiç ses etmeyen biri ne diye aklıma gelsin.
Aaaaaa sporda insanları taciz etmeyi bıraksana 😱Aaa hiç de gelmiyor. Çekip giden hiç ses etmeyen biri ne diye aklıma gelsin.
Spora gitmiyorum kuşum. .ssAaaaaa sporda insanları taciz etmeyi bıraksana 😱
Amacın spor değil biliyoruzSpora gitmiyorum kuşum. .ss
Evet sana had bildirmek.Amacın spor değil biliyoruz