Batuhan Karacakaya 'Survivor All Star 2024' Kadrosunda! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,422
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GG-NOOBWgAAliH9

Batuhan Karacakaya 'Survivor All Star 2024' kadrosunda!

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumu ile ekran gelen yarışma programının kadrosuna Hilmi Cem İntepe, Çağan Atakan Arslan ve Sema Aydemir'in ardından Batuhan Karacakaya da dahil oldu.

Survivor All Star 2024, yeni bölümleriyle TV8'de!

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Bu yarışmada sistem mi değişti. 1.5 aydır orada olan yarışmacılara haksızlık olmuyor mu yeni yarışmacı almaları.
macun 2022 survivor allstarda olduğu ; 2023 masterchef all starda da haksızlıklar yaptığı için ve survivor 2023 gibi masterchef de reytingte dibi boylayacağından; masterchefin reytingini toparlayacak bir çözüm bulana kadar uzatıyor survivorı :X şimdiden reklamını yapmaya başladı

Son düzenleme:
macun 2022 survivor allstarda olduğu ; 2023 masterchef all starda da haksızlıklar yaptığı için ve survivor 2023 gibi masterchef de reytingte dibi boylayacağından; masterchefin reytingini toparlayacak bir çözüm bulana kadar uzatıyor survivorı :X şimdiden reklamını yapamya başladı
Beyin yakan bir mesaj olmuş :A Kısaca 2 sene önce batırdığı Survivor’un imajını düzeltmek için yeni arayışlarda, konsepti çorba etti desen daha anlaşılır olur :A
Masterchef’in mevzu ile alakası yok bu arada :A

Acun’un hiç bir lafı diğerini tutmuyor. En son diskalifiye sakatlık olmadığı sürece artık yeni yarışmacı getirmek yok dedi hop 2 hafta geçmeden yenisi geldi :A

O*an G*ven, U*han Ç*kır, bu şahıs derken tüm kadına şiddet faillerini ekrana doldurmaya devam. :):)
Nagihan eski eşini 2 yerinden bıçakladı, kadın 4.survivorına geliyor kimse tek kelime etmedi, gereksiz kadın duyarı çok sıkıcı bir hal aldı :)))
------

Beyin yakan bir mesaj olmuş :A Kısaca 2 sene önce batırdığı Survivor’un imajını düzeltmek için yeni arayışlarda, konsepti çorba etti desen daha anlaşılır olur :A

Acun’un hiç bir lafı diğerini tutmuyor. En son diskalifiye sakatlık olmadığı sürece artık yeni yarışmacı getirmek yok dedi hop 2 hafta geçmeden yenisi geldi :A
En son artık bir ekleme daha olacak değil sonra yedek gelmeyecek dedi semalar geldiğinde :X ben orada 2 yarışmacı gelecek diye anladım o bölümden :X Sahra gitti aysu gidici pota olsun olmasın o yüzde 1 tane de kadın yarışmacı getirecek bence en sonunda

Bu sonmuş ben öyle duydum. :) Ama belli olmaz. MasterCheff olayı gerçek ise bilemem.

Nagihan eski eşini 2 yerinden bıçakladı, kadın 4.survivorına geliyor kimse tek kelime etmedi, gereksiz kadın duyarı çok sıkıcı bir hal aldı :)))
------

En son artık bir ekleme daha olacak değil sonra yedek gelmeyecek dedi semalar geldiğinde :X ben orada 2 yarışmacı gelecek diye anladım o bölümden :X Sahra gitti aysu gidici pota olsun olmasın o yüzde 1 tane de kadın yarışmacı getirecek bence en sonunda
Yarışmacıların özel hayatını takip etmiyorum (hatta zerre bilgim yok) o zaman yazdığım onun için de geçerli. :)

macun 2022 survivor allstarda olduğu ; 2023 masterchef all starda da haksızlıklar yaptığı için ve survivor 2023 gibi masterchef de reytingte dibi boylayacağından; masterchefin reytingini toparlayacak bir çözüm bulana kadar uzatıyor survivorı :X şimdiden reklamını yapmaya başladı
Bu yarışmada sistem mi değişti. 1.5 aydır orada olan yarışmacılara haksızlık olmuyor mu yeni yarışmacı almaları.
Çok saçma inanamadım mesajlarınıza. 😱 1.5 ay kendimi mahvedecem oyun kazanmak için sonra hop yarışa biri girecek. Herhangi bir yarışmada veya oyunda böyle bir saçmalık kural dışı olması lazım. :D

Google A sorabilirsin :F
------

Valla bilemiyorum eski kocasını mafyaya öldürten sibel canın programına hiç olumsuz yorumunu görmedim :))) liste uzar da neyse
Sibel'imin vardır bir sebebi.. :A

Realitesi bol ama performansı ortalama bi yarışmacıydı. Yani hiç bi zaman estirdiği rüzgar kadar iyi bi yarışmacı olamadı. Acun'a ve yapım'a onca lafından sonra güle oynaya gelmesi de ayrı fiyasko 😄

• Aynen
Reactions: AhmetBayram