Dora ile ne yaşadı ki?Nefise'nin dolma sebebi zaten 1 aydır aynı nı adada yaşadığı Dora vs diye düşünüyorum
Kusursuz eleştiri. Macun halt yemiş yanında.Senin daha adaletli sunacağından zerre şüphem yok.Acun’un her adımı şov. Kaos varsa daha fazlasına asla hayır demez. Bence Nagihan’ın diskalifiye olduğu haberini kendi içinden verdi dışarıya. Dünkü o itme eski senelerin olaylarına göre hafif kalıyor. Sonra fragmanda net olmayan bir görüntü verip üstüne anket açtı nabzı kontrol etmek için (ben o fragmandan diskalifiye olmadı izlenimi edindim). Sema ve Hilmicem’i ikna etmek içinde bu planı iyi işlemiş görünüyor.
Akşamda gitmesi için bir karar sunar ve Nagihan Mavi takıma geçer. Bu olay ile yarışmacılara göz dağı vermiş olacak.
Kimse olmadı skandal 'Konuyu takip etmedim, niye diskalifiye oldular?
Ayol merve ile kavga etse neyse kaleyna rakip bile değil kadın niye bıraksın onun için
Yanlız gurursuz olan macun çıktı Nagi gidiyordu macun durdurdu @Hobbit @dreamy @Yakamoz-Asi @12.Adam @The_Erinch @Emre Ozansoy @serhatt @Angelica @ZeynoDünden beri Kraliçenin gittiğini düşünüp sevinenler şokta ayrıca Mustafa’yı da geri getirtti. Bu büyüklük şaka mı
Acun, sırf Mustafa onlar gibi düşünmediği için elemek istemiş demekki
Yalnız şimdi daha çok Nagi’nin üstüne gelecekler diskalifiye olsun diye. Nagihan çok dikkat etmeli. Kendine hakim olur inşallah.
Dora ile 2021 de hiç hoşlanmıyorlardı birbirlerinden. Bi de Nefise'ye oyun alanında yoklarken Aleyna'nın yaptığı konuşmayı söyleyenin kendisi olduğunu da itiraf ettiği için Nefise'nin Dora'nın dolduruşuna geldiğini düşünüyorum.Dora ile ne yaşadı ki?
Kusursuz eleştiri. Macun halt yemiş yanında.Senin daha adaletli sunacağından zerre şüphem yok.
Kırmızıya 1 kadın 1 erkek geliyor dedi acun ek olarak gelebilir kırmızı 6 kadın mavi 7Eeeee, Sema hala dominik postunu tutuyor. Bence hala gidici Nagihan
La 3 kişi gelecek deniyor ama. Bu şekilde bu yarışma bitmez ki. Ne saçma şeyler yapıyorsun Acun ya. Hilmicem gelirse, Turabinin yerinde olsam ormanı yakarım. Bu yarışmanın sistemi, Sistemsizlik. Kafasına göre iş yapılıyor.Kırmızıya 1 kadın 1 erkek geliyor dedi acun ek olarak gelebilir kırmızı 6 kadın mavi 7
AI ne? 😱Hilmicem gelirse AIFC olarak ortama şöyle girip yaparım:
Reyting için bu kadar düşmek de ne bileyim.Kimse olmadı skandal '
------
Ayol merve ile kavga etse neyse kaleyna rakip bile değil kadın niye bıraksın onun için
------
Yanlız gurursuz olan macun çıktı Nagi gidiyordu macun durdurdu @Hobbit @dreamy @Yakamoz-Asi @12.Adam @The_Erinch @Emre Ozansoy @serhatt @Angelica @Zeyno
Bu kaldığı gerçeğini değiştirmiyor onca duyduğu laftan sonraYanlız gurursuz olan macun çıktı Nagi gidiyordu macun durdurdu [
bozok sakat diskalifiye olabilirLa 3 kişi gelecek deniyor ama. Bu şekilde bu yarışma bitmez ki. Ne saçma şeyler yapıyorsun Acun ya. Hilmicem gelirse, Turabinin yerinde olsam ormanı yakarım. Bu yarışmanın sistemi, Sistemsizlik. Kafasına göre iş yapılıyor.
eee olsun o gitmeyi göze aldı acun durdurduBu kaldığı gerçeğini değiştirmiyor onca duyduğu laftan sonra
Kimse olmadı skandal '
------
------
Yanlız gurursuz olan macun çıktı Nagi gidiyordu macun durdurdu @Hobbit @dreamy @Yakamoz-Asi @12.Adam @The_Erinch @Emre Ozansoy @serhatt @Angelica @Zeyno
Acun Aleyna nın annesinden öyle korkmuş ki kadın bir daha bulaşmasın diye Aleyna yı koruma altına almış Aleyna ne yaparsa yapsın ses çıkarmayacak Acun
bence atakan + sema olacakSema ve Hilmicem.. Çok. Güçlenecek kırmızı 🤷
aynen zuhal moomy bir markadır @Dosi
------
bence atakan + sema olacak
hilmicem mavi olur yoksa denge çok bozuluyor ya da merve /m.kemalden biri karşı takıma geçer
Senin cia lar diyorduAtakanın geleceğine nerden emin oldunuz ya
Senin cia lar diyordu
Sema kesin de diğerlerini bilmiyorumGördüm de herkes Dominikte diyo ama adam dün akşam kızıyla story attı anlamadım ben bu işi